TÜRKİYE SANDIK BAŞINDA

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimi bu gün başladı. Türkiye yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başında.Oy verme işlemi doğudaki 32 ilde saat 07.00'de diğer illerde ise 08.00'de başladı.

 

Türkiye yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başında. 31 Mart 2024 seçimlerinde yerel yöneticileri belirlemek için oy verme doğudaki 32 ilde saat 07.00'de, diğer illerde ise saat 08.00'de başladı. Doğuda oy verme saat 16.00'ya kadar sürecek. Batıdaki 49 ilde ise saat 17.00'ye kadar sandığa gitmek mümkün olacak. Seçimin huzurlu ve sağlıklı geçebilmesi için alınan kararlar gereği gün boyunca yurt genelinde bazı yasaklar uygulanacak.

OY VERME DOĞUDA 16.00'DA BATIDA 17.00'DE SONA ERECEK

61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin bulunduğu 2024 Yerel seçimlerinde  bugün oy kullanılıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) güneşin doğuş-batış saatlerini dikkate alarak doğudaki 32 ilde oy verme işleminin 07.00'de başlaması 16.00'da tamamlanması kararını aldı. Buna göre Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Kilis'te seçmen saat 07.00'de oy kullanmaya başladı. Diğer 49 ilde oy verme saat 08.00'de başladı, 17.00'ye kadar sürecek.

PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR
BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: SAPIK TACİZCİ YAKALANDI
KÜTÜPHANELER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ
KARTAL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU SONA ERDİ
ÜMRANİYE’DE 3X3 SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI NEFES KESTİ
PENDİKSPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ:3-3
BAKAN TUNÇ DUYURDU:TRAFİKTE YOL KESİP HAVAYA ATEŞ AÇANLARA HAPİS CEZASI GELİYOR
ÜMRANİYE’DE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR