TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR! ŞEHİT SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan İlçesinde kaza sonucu düşen helikopterde 2 yaralı askerin daha şehit düştüğü belirtildi. 9 askerin şehit düştüğü kazada 2 yaralı asker de tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit düştü.

Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askeri personelin naaşı, Elazığ'a getirildi.

İlçeye bağlı Çekmece köyü kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerin naaşları Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından ambulanslarla Elazığ'a getirildi.

Şehit 11 askerin cenazeleri kentte düzenlenecek askeri tören öncesi Fethi Sekin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Şehit askerlerin naaşı bugün düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı, Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere dün saat 13.55'te kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi helikopterle saat 14.25'te irtibatın kesildiğini, bölgede başlatılan arama çalışmaları sonucu helikopterin kaza kırıma uğradığının tespit edildiğini bildirmişti.

Yapılan ilk açıklamada 9 personelin şehit olduğu, 4 personelin yaralandığı belirtilirken, yaralı 2 askerin de hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bilgisi verilerek şehit sayısının 11'e yükseldiği duyurulmuştu.

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Çekmece köyü kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerin naaşları ile yaralanan askerler, olay yerinden ambulanslarla Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine götürülmüştü.

KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN
VATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İNCİRLİĞİN TSK DENETİMİNE ALINMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI
ÖĞRENCİLER 350 FISTIK ÇAMINI TOPRAKLA BULUŞTURDU
KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL GÖZALTINA ALINDI
SONRADAN TAKILAN SES SİSTEMLERİNE YASAK KAPIDA!
PENDEF İFTARINDA ÖRNEK DAYANIŞMA:650 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ