TÜRKİYE'DE KORANAVİRÜS VAKA SAYILARI 226 BİN 532'YE ÇIKTI

Sağlık Bakanlığı haftalık koranavirüs verilerini açıkladı. Yapılan açıklamada 11-17 Temmuz tarihleri arasında salgın nedeniyle 96 vatandaş hayatını kaybederken vaka sayısı .225 bin 532'ye çıktı.

 

Buna göre, 11-17 Temmuz haftasında 226 bin 532 kişi koronavirüse yakalandı.

Bir hafta içerisinde virüs nedeniyle de 96 kişi yaşamını yitirdi.İyileşenlerin sayısı ise 124 bin 732 olarak açıklandı.

AŞILAMANIN EN AZ YAPILDIĞI İLLER PAYLAŞILDI 

Türkiye’de şimdiye kadar görülen vaka sayısı 15 milyon 524 bin 71 olarak açıklandı. Virüs nedeniyle hayatını kaybeden toplam kişi sayısı da 99 bin 184 oldu.

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti. En az aşılamanın gerçekleştirildiği Urfa'yı ise sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN
VATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İNCİRLİĞİN TSK DENETİMİNE ALINMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI
ÖĞRENCİLER 350 FISTIK ÇAMINI TOPRAKLA BULUŞTURDU
KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL GÖZALTINA ALINDI
SONRADAN TAKILAN SES SİSTEMLERİNE YASAK KAPIDA!
PENDEF İFTARINDA ÖRNEK DAYANIŞMA:650 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ