TÜRKİYE'DE KORANAVİRÜS VAKA SAYISI 6 BİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Sağlık Bakanlığı günlük Koranavirüs vaka sayılarını açıkladı. Yapılan açıklamada Koranavirüsten 46 vatandaş hayatını kaybederken vaka sayısı ise 6 binin üzerine çıktı.Toplam vaka sayısı 5 milyon 493 bin 244'e toplam can kaybı 50 bin 324'e yükseldi.

 

SON 24 SAATTE 46 YURTTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanlığı günlük koronavirüs verilerini açıkladı. Buna göre Türkiye'de son 24 saatte 46 yurttaş daha yaşamını yitirdi, 6 bin 285 koronavirüs vakası tespit edildi.

BAKAN KOCA;'' ZAMAN KAYBETMEDEN AŞIMIZI OLALIM''

Güncel verilerle ilgili değerlendirmeyi sosyal medya hesabından yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayısının geçen haftaya göre en çok arttığı ilk 5 ilimiz, Siirt, Ağrı, Hakkari, Antalya ve Van. Zaman kaybetmeden aşımızı olalım” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın 12 Temmuz verilerine göre, 5 bin 404 yeni vaka tespit edilirken, 49 kişi hayatını kaybetmişti. Dün, 227 bin 273 test yapılmış ve 5 bin 506 kişi de sağlığına kavuşmuştu.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ