TUZLA BELEDİYESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

İlklerin Belediyesi, Tuzla’dan yine bir ilke imza…Ceyhun Yılmaz, sokağa çıkma yasağına saatler kala ekranların sevilen isimlerinden Okan Bayülgen’i Tuzla Belediyesi instagram hesabında konuk ederek binlerce aileye misafir oldu.

 

Ünlü konuklarla evlere misafir olan, eğlenceli bir programa ev sahipliği yapan Tuzla Belediyesi, sanat ve televizyon dünyasının bilinen isimlerini sevenleriyle buluşturuyor. Evlerinden COVID 19 mücadele sürecine destek veren vatandaşların yoğun ilgisini kazanan program, sevilen isimlerin hoş sohbetleri, sürpriz konu ve konuklarıyla önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Ceyhun Yılmaz’ın açılış konuşması ile başlayan programda ilk konuk Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı oldu. Bu zor günleri hep birlikte ve dayanışma ile aşacağımızı söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Mücadelemizi tüm Tuzla sathına yaydık. Mücadele başlıklarımızı sadece dezenfekte ve temizleme ile sınırlamadık. Sürecin sosyal sorumluluk kısmını da planlayıp etkinliklerimizi hayata geçirdik. Özellikle evlerinde kalmak gibi bir zorluğa katlanan vatandaşlarımız için sosyal hayatın kesintisiz sürmesi adına tüm insani tedbirlerle mücadelemizi yönlendiriyoruz.
Eğitim, spor, kültür, sanat, sağlık çalışmaları derken vatandaşlarımızın evlerine sevilen ünlülerle konuk olmayı da düşündük. Dünya değişim ve dönüşüm sürecinde. Bizlerde bu zorlukla beraber, sahip olduğumuz imkan ve olanaklar ile farklı çözümler sunarak en azından evlerdeki sosyal hayatı kolaylaştırmayı hedefliyoruz.
Tüm çabamız vatandaşlarımızın evde kaldığı bu sürede moralleri de yüksek tutmaktır. Bugün hepimiz biriz. Devletimizin kararlılıkla sürdürdüğü mücadeleye hep beraber destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın sabır ve anlayışları için teşekkür ediyoruz.
Bu hafta sonu da evde kalınması çok önemli.
Siz yeter ki evde kalın. Biz her yerdeyiz. Merak etmeyin. Bizler sizin için çalışıyoruz. “ sözleriyle evde kalmaya devam mesajını yinelemiş oldu.
Tuzla Belediyesi kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden devam edecek olan programda, 18 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Cüneyt Özdemir, 19 Nisan Pazar günü saat 22.00’da ise Kıraç milyonlarca sevenlerinin evlerine konuk olacak.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR