TUZLA BELEDİYESİ HATAY'DA KONTEYNIR KENT KURUYOR

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremin üzerinden 15 gün geçti. Tuzla Belediyesi, depremin olduğu ilk andan itibaren bölgedeki yaraları sarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda deprem bölgelerine 175 tır gönderen Tuzla Belediyesi, iş makineleri, mobil duş ve tuvaletler, çöp konteynerleri, 126 personel ile bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Hatay’a giderek aşevi ve lojistik çadırını ziyaret etti. Ayrıca Hatay’a kurulacak konteyner kentin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen 2 depremin üzerinden 15 gün geçti. Tuzla Belediyesi depremin olduğu ilk andan itibaren arama ve kurtarma çalışmaları başta olmak üzere, deprem bölgelerinde yaraları sarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda deprem bölgelerine Tuzla Kızılay Şubesi Başkanlığı ile 175 tır gönderen Tuzla Belediyesi, iş makineleri, mobil duş ve tuvaletler, çöp konteynerleri, 126 personel ile bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Hatay’a giderek aşevi ve lojistik çadırını ziyaret etti. Ayrıca Hatay’a kurulacak konteyner kentin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

BİR TIR DOLUSU SOBA YOLA ÇIKTI

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, bağışçıların destekleri ile depremin yaşandığı ilk günden itibaren 24 saat esasıyla, deprem bölgelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürdü. Tuzlalı gönüllülerin destekleri ile 3 farklı noktaya gelen yardım malzemeleri tasnif edilerek tırlara yükleniyor. Bu kapsamda dün, bir tır dolusu soba, deprem bölgesine doğru yola çıktı.

KIRSAL KESİMLERE SICAK YEMEK VE TEMİZ SU DESTEĞİ

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde 2 öğün olarak pişirilen yemekler, Hatay Kırıkhan’daki depremzedelere dağıtılıyor. Ayrıca ekipler, kırsal kesimde yaşayan depremzedelere de sıcak yemekleri ulaştırıyor. Depreminin ardından bölgeye gönderilen Tuzla Belediyesi su tankerleri ile de kırsal kesimlere temiz su desteği sağlanıyor. Tuzla Belediyesi temizlik personelleri de Hatay’da çöp toplama çalışmalarını sürdürürken çadır kentlerde de bulaşıcı hastalıklara karşı dezenfekte çalışmaları yapıyor.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''