TUZLA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN MARKETLERE YAĞ DENETİMİ

Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde sıvı yağların satışı ile ilgili gelen şikâyetler doğrultusunda tezgah ve depolara yönelik denetim gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde bulunan marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatları ile ilçe genelinde yağ denetimi gerçekleştirildi.

Zabıta Ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda marketlere giderek hem stokçuluk durumunu hem de etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığını kontrol etti. Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek,” Haksız kazanca, fırsatçılığa, stokçuluğa, etiket oyunlarına karşı milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI