TUZLA BELEDİYESİ'NDEN İSTANBUL'DA YAŞANAN SEL FELAKETİNE ARAMA KURTARMA DESTEĞİ

Başakşehir ve Arnavutköy’de etkili olan sağanak yağış sonrası arama kurtarma ve temizlik çalışmaları için ilçe belediyeler harekete geçti.

İstanbul Valiliği Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi arama kurtarma ekipleri bölgeye hareket etti.

Tuzla Belediyesi, İstanbul Valiliği’nin koordinasyonunda Başakşehir ve Arnavutköy’de etkili olan yağış sonrası, 10 arama kurtarma ekibi, 4 adet motopomp, 1 adet vidanjör, 1 adet 4x4 arazi aracı ve bir adet arama kurtarma aracıyla bölgeye hareket etti.

 

İki vatandaşımızın hayatını kaybettiği yağış sonrası açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet dilerim. Rabbim ülkemizi beterinden korusun. İstanbul’umuzun özellikle kuzey kesimi bir afet yaşıyor. Ekiplerimiz İstanbul Valiliğimiz koordinasyonunda bölgeye hareket ediyor. İlçemizde de tüm tedbirlerimizi aldık ve nöbet halindeyiz. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı 444 0 906’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz.” dedi.

KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI