TUZLA BELEDİYESİ'NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’nde, Tuzlalılar camilerine akın ederken, Tuzla Belediyesi tarafından birçok camide ve muhtarlıkta vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

 

Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da birlik, beraberlik, coşku ve heyecan içinde yaşandı.

Tuzla Belediyesi de ilçedeki birçok camide ve muhtarlıklarda vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, bu vesileyle İçmeler Merkez Camii'nde Tuzlalılarla bir araya gelip kandillerini tebrik etti ve kandil simidi ikramında bulundu.

Berat Kandili'nin, insanların birbirine daha yakın olduğu, affın ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir zaman dilimi olduğunu vurgulayan Başkan Eren Ali Bingöl, "Berat Kandili, bizlere manevi anlamda büyük bir fırsat sunuyor. Bugün burada değerli komşularımızla bir araya gelerek, bu kutsal gecenin güzelliklerini paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek benim için büyük bir mutluluk. Bu mübarek gecede, dualarımızın kabul olmasını, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm komşularıma sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir hayat temenni ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun" dedi.

PENDİK'TE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE İLK DÖNEM KARNE SEVİNCİ
FOTOĞRAF TUTKUNLARI TUZLA'NIN SOKAKLARINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN “FELSEFE BULUŞMALARI”: GÜNÜMÜZDE İNSAN VE SORUNLARI
ATLAS ÇAĞLAYAN'IN AİLESİNE YÖNELİK TEHDİT MESAJLARINA SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
YARIYIL TATİLİ KARTALLI ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR
BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDEN PESKDER'E ZİYARET
PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ FARU GÜNAY'IN ACI GÜNÜ: KIZI BENGİSU MAVERA GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI