TUZLA BELEDİYESİ'NİN SOSYAL TESİSLERİ 4 MART'TA HİZMETE AÇILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası, Koronavirüs salgın sürecinde 'kademeli normalleşme' kararlarının açıklanmasının ardından Tuzla’da normalleşme çalışmaları hızlandı.

Tuzla Belediyesi sosyal tesisleri, normalleşme çalışmaları kapsamında dezenfekte edildi, masalar sosyal mesafe kuralına göre konumlandırıldı. Tuzla Belediyesi sosyal tesisleri yarından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından kontrollü normalleşme dönemine geçildiğini restoran ve kafeler için, "Çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında, yüzde 50 kapasiteyle sürdürebileceklerdir" ifadelerini kullanmıştı.

Açıklanan kararın ardından Tuzla Belediyesi sosyal tesisleri ‘kademeli normalleşme’ kurallarına göre hazırlandı. Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi, Ayyıldız Sosyal Tesisleri, Orhanlı Sosyal Tesisleri, Orhanlı Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, Aydıntepe Sosyal Tesisleri, Palmiye Balık Restaurant, Şelale Park Restaurant, Aşevi, Şifa Sosyal Tesisleri, Tuzla Belediyesi Çay Evi, Aydıntepe Sosyal Tesisleri,  Palmiye Çay Evi, Şelale Park +1 Cafe, dezenfekte edildi. Masalar da sosyal mesafe kurallarına göre yeniden konumlandırıldı. Sosyal tesislere girişte HES Kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra kapasitenin yüzde 50’si kadar misafir kabul edilecek.

“MİSAFİRLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK”

Ayyıldız Sosyal Tesislerde çalışan Ercan Aktaş,”Misafirlerimizi çok özledik. Sosyal tesisimizi açmak üzereyiz. Yarın kısmet olursa açacağız. Misafirlerimizi bekliyoruz. Burada hijyene çok dikkat edeceğiz. Maskeye ve mesafeye çok dikkat edeceğiz. Ürünlerimiz zaten kaliteli ve tüm misafirlerimiz bunu biliyorlar” dedi. Sosyal tesisleri dezenfekte eden Abdi Bedir,” Sosyal tesislerimizin her sabah dezenfekte işlemini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Koronavirüs ve diğer mikropları en hızlı şekilde kıran dezenfektanımız ile tesislerimizi dezenfekte ediyoruz” dedi.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK