TUZLA'DA 23 NİSAN'A ÖZEL FİFA TURNUVASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Tuzla Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen FIFA PlayStation Turnuvası, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Şelale Eğitim Parkı E-Spor Alanı’nda düzenlenen organizasyonda 33 çocuk kıyasıya mücadele etti.

Tuzla Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği turnuvada birincilik ödülünü Poyraz Ali Öngün kazanarak büyük başarı elde etti.

10-14 yaş aralığındaki çocukların katılımına açık olarak düzenlenen etkinlikte, gençler hem eğlendi hem de rekabet dolu anlar yaşadı.

Tuzla Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlediğimiz FIFA PlayStation Turnuvası’nı, bayram öncesinde gençlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz FIFA PlayStation Turnuvası ile gençlerimiz ile birlikte hem eğlencenin hem de rekabetin heyecanını hep birlikte hissettik” ifadelerine yer verildi.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YKS ADAYLARINA ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI DESTEĞİ
TUZLA'DA DEV EKRANDA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
AHBAP SORUŞTURMASINDA 4.DALGA:HÜSEYİN BAŞARAN DAHİL 13 KİŞİYE GÖZALTI
CHP'DE BÜYÜK ÇATLAK:200 BELEDİYE BAŞKANI YEN PARTİ'YE GEÇİYOR
AV.YAZAR SERRA TAŞKÖPRÜ:''BU KİTAPLAR ONAY ALMAK İÇİN DEĞİL TARTIŞMA BAŞLATMAK İÇİN YAZILDI''
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANI İSMAİL BÜYÜKKAYIKÇI BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
BAKAN GÜRLEK'TEN CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMALAR
YOKSULLUK SINIRI 117 BİN TL'Yİ AŞTI: ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ AYLIĞI AÇLIĞA DİRENEMİYOR
İSTANBUL'DA KAYYIM SÜRÜYOR: CHP'NİN 33 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
YENİ PARTİ'NİN A TAKIMI BELLİ OLDU