TUZLA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 99. YILI TÖRENLERLE ANILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlanıyor.

 

Bu kapsamda sabah Tuzla Sahili’nde bulunan tören alanında ilçe protokolünün katılımları ile çelenk sunma töreni düzenlendi. Öğleden sonra ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası, motosiklet korteji ve Aslı Hünel konseri ile büyük zafer coşkuyla yaşanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Tuzla Sahili’nde Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okul Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katılımları ile çelenk sunma töreni düzenlendi. Tuzla Sahil Tören alanında düzenlenen programda Atatürk Anıtı’na kurumları temsilen çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajının okunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu.

“30 AĞUSTOS COŞKUSU ASLI HÜNEL KONSERİ İLE DEVAM EDECEK”

Tuzla’da 30 Ağustos coşkusu Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen programlar ile tüm gün sürecek. Kutlamalar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası ile devam edecek. Turnuva sonrasında motosiklet korteji ve Aslı Hünel konseri ile 30 Ağustos Coşkusu tüm ilçede coşkuyla yaşanacak.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI MİNNETLE ANIYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” “Vatan uğruna mutlak zafer ilkesiyle yola çıkan ve bu kutsal yolculuktan zaferle dönen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun”

PESİAD DEV KATILIMLA SEZONU KAPATTI
PENDİK BELEDİYESİ LGS'YE GİREN ÖĞRENCİ VE AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI
CHP'DE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI İDDİASI:İŞTE KULİSLERE DÜŞEN O İSİMLER
BAŞKAN AHMET CİN ÇAMÇEŞME’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YARGIDA ''3 AY DEVRİMİ:12. YARGI PAKETİ İLE DAVALAR SİL BAŞTAN
PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI