TUZLA'DA HABABAM RÜZGARI

Tuzla Belediyesi’nin Tuzla Marina’da düzenlediği, Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali’nde Hababam Sınıfı’nın sevilen isimleri sahneye çıkarak Hababam şarkılarını söylediler.

 

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, Bacaksız’ı Tuncay Akça ve Teoman Ayık, Hababam şarkılarını yüzlerce Tuzlalı ile birlikte söyledi.

Türkiye’nin yedi bölgesinden katılan El Zanaatkârları, Sahaflar ve Antikacıların gençlerle buluştuğu, usta ellerin atölye çalışmaları, sahne performansları, sinema gösterimlerinin yer aldığı, Yeşilçam’ın hayatta kalan oyuncularının söyleşi ve sahne performanslarıyla renklenen Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali özel misafirlere ev sahipliği yaptı.  Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, Bacaksız’ı Tuncay Akça ve Teoman Ayık, Hababam şarkılarını yüzlerce Tuzlalı ile birlikte söyledi. Festivale katılan yüzlerce Tuzlalı, Hababam Sınıfı film serisinin sonlarına doğru sahnelenen ‘ Hababam Vokal Grubu’ tadında sergiledikleri gösteri Tuzlalıları geçmişe götürdü. 3 Aralık Cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açan Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali 15 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

“HALKIMIZIN ÖZLEDİĞİ ŞARKILARI SÖYLÜYORUZ

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman,” Bugünkü gösterimizi halkımız değerlendirsin. Biz elimizden geleni yaptık. Hababam şarkıları ile sahne aldık. Seyircilerimiz de gayet mutluydu. Tuzla’yı çok sevdik. Hababam filmlerindeki yılsonu gösterilerini yapıyoruz. Hababam Sınıfı’ndan şarkılar yapıyoruz. Halkımızı o günlere götürmek maksatlı, özlediği şarkıları söylüyoruz” dedi.   Teoman Ayık,” Ben Tuzla’ya ilk defa gelmiyorum. Tuzla çok güzel. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum. Olmazı başarmış. Muhteşem bir Marina yapmış. Bugün bize ilgi çok güzeldi. Hababam Sınıfı filmlerinin sonunda bir müsamere oluyordu. Müsamere demek bizim orada eğlencemiz demekti. Bugün de uzun yıllar geçmiş ama çok güzel şeyler oldu” dedi. Hababam Sınıfı’nın Bacaksız’ı Tuncay Akça ise,” Bugün halkımızı coşturduk. Ben coştuklarına inanıyorum. Güzel bir gün ve akşam oldu. Festival de güzel başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE PENDİK'TE ANLAMLI MAÇ: KAZANAN DOSTLUK OLDU
GÖNÜLDEN ESİNTİLER 2'KARMA SERGİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BÜYÜKÇEKMECE ADLİYESİ'NDE SKANDAL HIRSIZLIK: 25 KİLO ALTIN VE 50 KİLO GÜMÜŞ MARKET ARABASIYLA ÇALINDI!
KARTAL’IN YEŞİL KORİDORU GENİŞLİYOR, KENTİN ORTASINA YENİ BİR DOĞA HATTI KURULUYOR!
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI