TUZLA'DA SOSYAL TESİSLER YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Haziran ayı ile alınan yeni normalleşme kararlarından sonra, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen tedbirleri ile Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hemşehrilerimize yeniden hizmet vermeye başladı

Ekonomik fiyatları, güvenilir ve kaliteli hizmet politikasıyla tasarlanan tesislerimizde balıktan köfteye, sulu yemeklerden tatlılara kadar birçok lezzet misafirlerin beğenisine sunuluyor. Anadolu mutfağının leziz yemekleri güler yüzlü personelimiz tarafından hemşerilerimizin beğenisine sunulan tesislerimizde ailenizle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeniz mümkün.



Her Gün Binlerce Kişiyi Ağırladık
Misafirlerimizin aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri sosyal tesislerimizde her gün binlerce kişiyi ağırlıyoruz. Lezzetin mimarı aşçılarımızın ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibimizin güler yüzle karşıladığı misafirlerimizin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz. Yeni normalleşme sürecinde aldığımız güçlü tedbirlerle hemşerilerimizi sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.
Yeni normal dönemde alınan tedbirlerin yoğunlaşacağı alanların başında gelen Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, misafirlerine sunduğu lezzeti yeni dönemde de tedbirler eşliğinde vereceği özel hizmetle sürdürecek.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerimiz:
Palmiye Balık Restaurant
Aydıntepe Sosyal Tesisler
Ayyıldız Sosyal Tesisler
Orhanlı Sosyal Tesisler
Şelale Restaurant Cafe
Şifa Sosyal Tesisler
+1 Cafe
Tuzla Belediyesi Çay Evi

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK