TUZLALI GENÇLERDEN KIZILAY'IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri Kızılay işbirliği ile “Anca Beraber KAN’ca Beraber’ kampanyası düzenleyerek kan ihtiyacı duyan vatandaşlara umut oldular

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan gençlerimizi kutluyorum” dedi.



Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi(TUZGEM) öğrencileri, tüm yıl boyunca düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor.  TUZGEM öğrencileri, Kızılay işbirliği ile “Anca Beraber KAN’ca Beraber” kan verme kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut oldular. Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nde ve Tuzla Yayla Mahallesi’nde bulunan merkez binasında gerçekleştirilen kan etkinliğine TUZGEM’li gençlerin yanı sıra Tuzlalı vatandaşlar da katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan gençlerimizi kutluyorum” dedi.

“SORUMLULUK SAHİBİ GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı sorumluluk sahibi gençler yetiştirdiklerini belirterek,” Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezimize gelen öğrencilerimize sadece standart eğitim vermiyoruz. Onlara daha iyi bir insan olmaları ve ülkesine katkı sağlayacak sorumluluk sahibi bireyler olmalarını sağlıyoruz. Bir öğrencimiz Gençlik Merkezi’nde eğitimini tamamladığı zaman, hayata bakışını değiştirerek ayrılıyor. Bu bizim için çok önemli bir felsefedir. Öğrencilerimiz sadece belli günler değil, yılın neredeyse her günü sosyal sorumluluk projeleri üreterek hayata geçiriyor. Bu vesileyle böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attan gençlerimi kutluyorum” dedi.

“KAN ÇOK BÜYÜK BİR İHTİYAÇ”

Kan vererek diğer insanlara da mesaj vermek istediğini belirten Enes Ünal,” Türkiye’deki hastalarımıza yardımcı olmak amacıyla şu an ben de kan vermiş bulunmaktayım. Buradan bir mesaj vermek istiyorum. Kan çok büyük bir ihtiyaç olduğu için, diğer insanların da vermesini istiyorum.” dedi. Kan bağışında bulunan Rıdvan Yıldız,” Ben kan bağışını, biliyorsunuz depremler oluyor afetler oluyor ve insanlarımızın kan ihtiyacı oluyor. Ben de bu durumdan dolayı Kızılay’a çok teşekkür ederim. Bu yüzden kan bağışını çok önemli buluyorum ve herkesi kan bağışı vermeye teşvik etmek istiyorum” 

Tüm vatandaşları kan vermeye çağıran Kızılay Gönüllü Büşra Yılmaz,” İnsanların vereceği bir ünite kan üç insanın hayatına umut oluyor. Hayatına ışık oluyor. Kan verebilen insanlar gerçekten kan bağışını önemsemeli ve bunun üzerinde durup kan vermelidir” dedi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''