UGY'DEN SEKTÖREL GELECEK İÇİN KAMU KURUMLARINA ÜST DÜZEY ZİYARETLER

​Uluslararası Güvenlik Yöneticileri Derneği (UGYD), özel güvenlik sektörünün mevcut sorunlarını ve çözüm tekliflerini yetkili makamlara iletmek amacıyla yürüttüğü görüşmelere kararlılıkla devam ediyor.


​UGYD Genel Başkanı Abdullah Gündüz liderliğindeki heyet; sektördeki güncel gelişmeleri, çalışanların taleplerini ve çözüm odaklı önerileri değerlendirmek üzere bu hafta da üst düzey kurumlara bir dizi çalışma ve nezaket ziyareti düzenledi.


​Ziyaret Edilen Kurumlar ve Görüşülen Yetkililer:
​İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü
​İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü
​Fatih Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü
​FİKAP (Fikir Araştırmaları Platformu) Yetkilileri


​Gerçekleştirilen temaslarda; özel güvenlik sektörünün genel durumu, personelin karşılaştığı zorluklar, kamu kurumlarıyla yürütülebilecek ortak projeler ve sektörün geleceğine ışık tutacak adımlar masaya yatırıldı.
​Sürece ilişkin açıklamalarda bulunan UGYD Genel Başkanı Abdullah Gündüz, özel güvenlik hizmetlerinin genel kolluk ve kamu güvenliğinin ayrılmaz bir unsuru olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:​"Hedefimiz, sektörümüzün aksayan yönlerini ve taleplerini doğrudan karar vericilere aktarmak; yapıcı bir yaklaşımla özel güvenlik görevlilerinin hak ettiği konuma ulaşmasına destek olmaktır. Kamu kurumlarımızla kurduğumuz bu güçlü iletişim kanalının, sektörümüz adına son derece faydalı neticeler doğuracağına inanıyoruz."dedi.


​Ziyaretler esnasında gösterilen nezaket ve misafirperverlikten ötürü tüm kurum yöneticilerine teşekkür edilirken; sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin sektörel gelişimi hızlandıracağı ifade edildi.Ziyaret kapsamında UTGEF Başkanı Şahin Ağçay ile birlikle UGYD  Genel başkanı Abdulah gündüz Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir'i de makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu. 


​UGYD, önümüzdeki dönemde de sektörün gür sesi olmaya; kamu kurumları, yerel yönetimler ve STK'lar ile iş birliği ağını genişleterek özel güvenlik hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik temaslarına ara vermeden devam edecektir.
​Uluslararası Güvenlik Yöneticileri Derneği (UGYD) Basın ve Halkla İlişkiler Birimi

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''