''ULUSLARARASI ÇOCUK EDEBİYATI FESTİVALİ'' MASAL MÜZESİ'NDE AÇILDI

Kartal Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Uluslararası Kartal Çocuk Edebiyatı Festivali'' Yakacık Masal Parki'nda kapılarını açtı.

''Uluslararası Çocuk Edebiyat Festivali'' Türkiye'nin ilk ve tek masal Müzesi'nde yoğun bir katılımla açıldı.Yakacık Masal Müzesi'nde açılışı gerçekleşen Çocuk Edebiyat Festivali 45 çocuk yazar'ı da ağırlıyor.

Çeşitli söyleşilerle birlikte çocuklara yönelik aktivitelerin gerçekleştirildiği Festivalin açılışı Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar tarafından gerçekleştirildi.Açılışa Kartal Belediye Başkanlığı Kültür İşleri Müdürü Umut Develi, Kartal Belediyesi birim müdürleri ile birlikte Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Caner Güler yer aldı. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ''Uluslararası Çocuk Edebiyat Festivali'' 18 Eylül Pazar günü sona erecek. 

5 Ülke 45 Yazar Aynı Çatı Altında

“Uluslararası Çocuk Edebiyatı Festivali”nde; Türkiye’nin yanı sıra; İsveç, Romanya, Macaristan ve Makedonya’dan 45 çocuk edebiyatı yazarı ile çocuklar, eğlenceye ve bilgiye doyacak.

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI