ÜMRANİYE BELEDİYESİ CRAFT İSTANBUL EL SANATLARI VE TASARIM FUARI'NDA

CRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı, 77'si yurt dışından olmak üzere 400'ü aşkın sanatçı, 16 üniversite, 11 belediye ve birçok kadın kooperatifinin katılımıyla kapılarını açtı.

Ümraniye Belediyesi’nin Akademi Ümraniye Kursları’nda atölye çalışmalarında üretilen el emeği göz nuru eserler de, fuarda yerini aldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “CRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı”, Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu. Ümraniye Belediyesi’nin Akademi Ümraniye Kursları’nda eğitim alan kursiyerler tarafından üretilen eserlerden; yöresel el nakışları, dekoratif ev aksesuarları, takılar, süs eşyaları, geri dönüşüm malzemelerinden üretilen çantalar ve çok sayıda el emeği göz nuru ürün fuarda sergileniyor. 

Fuara 77'si yurtdışı’ndan olmak üzere 400'ü aşkın sanatçı, 16 üniversite, 11 belediye, olgunlaşma enstitüleri ve kadın kooperatifleri, GES, AKG gibi satın almacılar, sektör dernek ve vakıfları, sanatsal makine ve malzeme tedarikçileri katılıyor. Konferanslar, workshopların ve ürün Showlarının da yer bulacağı CRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı”, 05-09 Ekim 2022 tarihleri 10:00-20:00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

KARTAL'DA 23 NİSAN ÇOŞKUSU SATRANÇ TURNUVASI İLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV SAHA ÇIKARMASI: AK PARTİ İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLA BULUŞTU
ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ONURSAL ADIGÜZEL GÖZALTINA ALINDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN GENİŞ KATILIMLI ÖRGÜT TOPLANTISI
KARTAL'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BULUŞMA
MUZAFFER DEMİRTAŞ CAMİİ İBADETE AÇILDI
KARTAL'DA PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR
KARTAL’DA ANLAMLI BULUŞMA
UŞAK EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN İRTİKAP SORUŞTURMASINDA GÖZALTINA ALINDI
VAN ERCİŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI BAŞKANI MURAT ÇEVİK'TEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA