ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE İHH İNSANİ YARDIM VAKFI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Ümraniye Belediyesi, İHH İnsani Yardım Vakfı ile bir protokol imzaladı. Başkan İsmet Yıldırım imzalanan protokol için, “Afetlere ve acil durumlara müdahale edilmesi noktasında, koordinasyon kapasitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi, İHH İnsani Yardım Vakfı ile bir protokol imzaladı. Başkan İsmet Yıldırım imzalanan protokol için, “Afetlere ve acil durumlara müdahale edilmesi noktasında, koordinasyon kapasitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Şefliği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) arasında bir protokol imzalandı. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen imza töreni, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve vakıf yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İmzalanan protokolle; vatandaşta afet bilincinin oluşturulması, afet gönüllülerinin eğitimi, profesyonel arama-kurtarma ekiplerinin artırılması, ekiplerin eğitim, tatbikat ve sertifikasyon işlemlerinin yapılması amaçlanıyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, vakıf ile yapılan iş birliği protokolüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu hizmetle vatandaşlarımıza afet bilinci ve eğitimini tam anlamıyla vermek istiyoruz. Afetlere ve acil durumlara müdahale edilmesi noktasında, koordinasyon kapasitesini artırmayı hedefliyoruz. Rabbim bir daha felaket yaşatmasın ancak tevekkülü elden bırakmayıp, her duruma hazırlıklı olmak zorundayız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI