• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

68 YAŞINDAKİ YAŞLI KADINA: SANA MERMİ ATARIM CANIMI SIKMA'' DİYEREK TEHDİT ETTİ

68 YAŞINDAKİ YAŞLI KADINA: SANA MERMİ ATARIM CANIMI SIKMA'' DİYEREK TEHDİT ETTİ
Balıkesir Akçay'da evinin önüne gelen hayanları besleyen 68 yaşındaki kadın komşusu tarafından ölümle tehdit edildi. Hayvanların kendisine ısıracağını belirten şahıs yaşlı kadına sana mermi atarım canımı sıkma diyerek tehditler savurdu.

Balıkesir'in Akçay ilçesinde, sokak hayvanlarını besleyen 68 yaşındaki bir kadın, komşusu tarafından ölümle tehdit edildi. Yaşlı kadının cep telefonuyla ölüm tehditlerini kameraya alması şahsı daha çok kızdırdı. 68 yaşındaki yaşlı kadını ölüm tehditleri yağdıran şahısa sosyal medyada tepki yağdı.

Kapısının önüne gelen hayvanlara yem veren yaşlı kadın komşusunun ölüm tehdidiyle karşı karşıya kaldı.Yaşlı kadının hayvanları beslemesine kızan komşusu hayvanların kendisine ısıracağını düşünerek yaşlı kadına seni burada gebertirim sana mermi atarım canım sıkma diyerek tehdit etti.

SANA MERMİ ATARIM CANIMI SIKMA

Yaşlı kadının "Niye ısıracak onlar seni?" sözlerinin üzerine daha çok sinirlenen adam, "Eğer benim çocuklarımdan birini kedi köpek ısırsın, ben seninle görüşeceğim abla. Sen çekmeye devam et, senin suçun yok ama seni buraya koyanın suçu var. Ben Nihat bey ile görüşeceğim, sen bu evde yaşayamazsın, ben seni burada oturtmam. Gerizekalı mıdır nedir, özürlü zaten. Ruh hastası ya, baksana tipe. Ben seni burada yaşatmam. Sen erkek olsan var ya bu iş çok farklı olurdu. Ne biçim kadınsın lan sen şeytan gibi. Seni var ya gebertirim burada. Sana mermi atarım benim canımı sıkma" diyerek komşusunu tehdit etti.

​O anlar ise yaşlı kadın tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Tepki toplayan video sosyal medyada yayılınca, sokak hayvanlarını besleyen yaşlı kadına destek yağdı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.