• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

BAŞKANI AHMET CİN;PENDİK'TE DÖNÜŞÜME ENGEL YOK!

BAŞKANI AHMET CİN;PENDİK'TE DÖNÜŞÜME ENGEL YOK!
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi

 Başkan Ahmet Cin toplantının amacının herhangi bir proje açıklama amaçlı olmadığını belirterek samimi ortamda sohbet etme arzusu içinde bir araya gelmek için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

1-114.jpg

Gazetecilerin sorularını ve sorunlarını dinleyen Başkan Ahmet Cin Pendik’te yapı itibariyle yerel basın ve diğer tüm kurumların işbirliği içerisinde dayanan güzel  ilişkiler kurulduğunu dikkat çekti.

3-388.jpg

Başkan Ahmet Cin Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettiğini belirtti..

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kısa süre öncesinde Covid-19 hastalığına yakalandığını ifade ederek hastalığın tehlikeli olduğunu tüm vatandaşların sosyal mesafe ve hijyen kurallarına ivedilikle dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

bu-025.jpg

Başkan Ahmet Cin, Gazetecilerin otoparkla ilgili soru sormaları üzerine İBB’ nin geçtiğimiz Ocak ayında Pendik yer altı otoparkının bitirileceğini belirtmesine karşın  bir ilerleme kaydedilmediğini sözlerine ekleyerek ‘’Bu hafta içinde bir hareketlenme var. İBB  Pendik yer altı otoparkı’nın afişlerini değiştirmiş. Eğer hareketlenme olmaz ise kendimiz devreye girerek buranın tahsisinin Pendik Belediyesi’ne verilmesini isteyeceğiz. İBB’ye 1 aylık süre tanıdık. Bu süre içerisinde yer altı otoparkı tamamlanmaz ise gerekeni yapacağız’’dedi.

Pendik Çarşı merkezinin kentsel dönüşümle ilgili düşüncelerini paylaşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin merkezde kentsel dönüşümün zaman alacağını belirterek projelerinin oluşturulduğunu söyledi.

Adabazlı projeler hazırladıklarını  söyleyen Başkan Ahmet Cin ancak bu örnek projelerin uygulanabilmesi için vatandaşların bu projeleri onaylaması gerektiğini öteki türlü projelerin uygulanamayacağını vurguladı.

Başkan Ahmet Cin Taşlıbayır’da uygulanacak olan 13 hektarın tüm projelerinin tamamlanma aşmasında olduğunu ifade ederek projeler bittiğinde vatandaşlarla bakanlık bir araya gelerek anlaşma yapılacağını söyledi. Başkan Ahmet Cin Pendik’te dönüşümle ilgili herhangi bir sorun olmadığını belirterek ‘’vatandaşlar istedikleri takdirde kendi binalarını yerinde dönüştürebilirler buna bir engel yok’’dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik Devlet Hastanesi’nin  Veterinerlik Enstitüsü alanında yapılacağını sözlerine ekleyerek ‘’Tarım Bakanlığı’ndan onay bekliyoruz. Onay gelmesi halinde yeni hastane binamızı oraya taşıyacağız’’dedi.

Pendik Belediye binasının inşaasına yakın zamanda başlanacağını söyleyen Başkan Ahmet Cin bu sürenin 2-3 ay zarfında olacağını söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.