• BIST 9524.59
  • Altın 2490.845
  • Dolar 32.5516
  • Euro 34.65
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İGDAŞ'TAN YURTTAŞA PARAN YOKSA 'TAKSİTLE ISIN' SEÇENEĞİ

İGDAŞ'TAN YURTTAŞA PARAN YOKSA 'TAKSİTLE ISIN' SEÇENEĞİ
Ekonomik krizin en çok etkilediği emekçi kesim asgari ücret altında ezilirken son gelen zamlarla birlikte doğalgaz faturalarını ödeyemez hale geldi.

 

Emeklilerin ve asgari ücretli çalışanların yüksek fatura gelmesi nedeniyle doğalgazı kısmaları üzerine İGDAŞ yeni bir çözüm yolu bulup ödeme güçlüğü çeken vatandaşlara taksit imkanı sundu.İstanbul'un 39 ilçesinde yurttaşlar doğalgaz faturasını ödeyememe noktasına gelirken,  İGDAŞ yeni bir karar alarak faturaları taksitlendirme yoluna gitti.

İBB iştiraklerinden biri olan İGDAŞ vatandaşın doğalgaz faturasını ödeyebilmesi için 13 bankayla anlaşarak taksitli ödeme yolunu açtı.31 Mayıs 2020 yılına kadar sürecek olan taksit süresi ekonomik nedenlerle zor durumda kalan yurttaşlara bir nebze de olsa soluk aldıracak.

Katılım şartları ve üst limitleri bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.istanbul adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir.

'ABONELERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN TAKSİT SAYISINI BAŞLATTIK''

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “ İstanbul genelinde çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı tüm abonelerimize, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Diğer fosil yakıtlara göre çok daha temiz ve çevreci olan doğalgaz, İstanbul’un temiz havasına sağladığı katkının yanı sıra, kullanım kolaylığıyla da yaşantımıza konfor sağlıyor. Havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketimleri de artmaya başladı.

Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.