• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

PENDİK BELEDİYESİ YENİ ADRESİNE TAŞINIYOR

PENDİK BELEDİYESİ YENİ ADRESİNE TAŞINIYOR
Pendik Belediyesi ana hizmet binası geçici yeni yerine taşınıyor. Esenler Mahallesi'nde yeni adresinde hizmet verecek belediye binasının taşınma çalışmaları 16 Aralık'ta başlayacak.

Vatandaş işlemlerinin aksamaması için bölüm bölüm yapılacak taşınma işlemleri 23 Aralık'ta tamamlanacak.

Pendik Belediyesinin 1989 yılından beri kullandığı ana hizmet binası, geçici yeni yerine taşınıyor. Hazırlıkları tamamlanan belediye binasının 16 Aralık`tan itibaren yeni yerine taşınma işlemleri kademeli olarak yapılacak. 23 Aralık`ta taşınma işlemlerinin tamamlanmasıyla Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 adresinde hizmet vermeye başlayacak.

2-037.jpg

Mevcut binamızda hiçbir riski göze alamazdık”

Belediyenin ana hizmet binasının taşınmasıyla ilgili açıklamada bulunan Ahmet Cin: “Meydana gelen son depremden sonra belediye binamızda bir ölçüm yaptırdık. Aslında çok tehlike arz eden bir sonuç çıkmadı. Proje ve ihale hazırlıklarında önemli yol katettiğimiz yeni binamızın tamamlanması için belli bir süreye ihtiyacımız var. Hem fiziksel durumu hem de yıpranmış olması nedeniyle mevcut binamızda hiçbir riski göze alamazdık. Bu nedenle geçici bir yere taşınma kararı aldık.Taşınacağımız geçici binanın mülkiyeti bize ait. Yeni binamızın temelini ise yakın zaman içerisinde Eski İmam Hatip Lisesi`nin olduğu alanda atacağız.” dedi.

Vezneler merkezde de hizmet verecek

Mali Hizmetler bünyesinde hizmet veren Tahsilat ve Tahakkuk Vezneleri ile İletişim Merkezi`nin bir bölümü Karanfil Sokak`ta yer alan Ek Hizmet Binasında işlemlerine devam edecek.

Yeni yılın ilk meclis toplantısı yeni binada olacak

Taşınmaya hazırlanan mevcut binanın son meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Cin başkanlığında toplandı. Duygulu anların yaşandığı son toplantıda Meclis üyeleri, yeni belediye binasında ilçe için hayırlı kararlar alınması temennisinde bulundu. Son toplantıyı yöneten Başkan Ahmet Cin: “Yeni yılın ilk toplantısını yeni binamızda yapacağız.” dedi. Toplantı sonunda son meclis toplantısının anısına meclis üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.