• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI;NİMET GÜNDOĞDU;''KARTAL BELEDİYESİ'Nİ GERİ ALARAK TARİH YAZACAĞIZ''

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI;NİMET GÜNDOĞDU;''KARTAL BELEDİYESİ'Nİ GERİ ALARAK TARİH YAZACAĞIZ''
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve Yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

 İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen kahvaltı programında  açıklamalarda bulunan AK Parti Kartal ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığı ile birlikte İBB'yi kazanacaklarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kartal'dan güçlü bir ses ve güçlü bir nefer olmaya ant içtiklerini söyledi. 

1-046.JPG

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleşen toplantıya; İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, Meclis Üyeleri; Muammer Bektaş, Emrullah Aydın,Nizamettin Altıntaş, Haydar Göksoy, Mahmut Yazıcı, Ömer Boğaz, Nurten Ergür Ebubekir Dağ ile İlçe Yönetimi yer aldı. 

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu kahvaltı programında 31 Mart'ta yapılacak seçimlere yönelik açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu;''Güçlü ve Büyük Türkiye davamızın kartal cephesinde 2024 hedeflerimiz doğrultusunda, güzel hizmetlere imza attığımıza hepiniz inşallah şahit oluyorsunuz ve olmaya da devam edeceksiniz.

 2024 hedeflerimiz kapsamında bıkmadan, yorulmadan, tüm Kartallı hemşerilerimizi sevgiyle ve muhabbet ile kucaklayacak ve çok çalışacağız. Hangi görüşten olursa olsun, tüm Kartallıları İlçe Başkanlığımızda misafir etmekten ve kendilerine çeşitli vesilelerle misafir olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

KARTALLININ DERDİ DERDİMİZ SEVİNCİ SEVİNCİMİZ OLACAKTIR

Her fırsatta Kartallı hemşerilerimizin yanında ve yakınında oluyoruz, en azından bir telefon mesafesinde ulaşabilir olmaya gayret ediyoruz. Kartal’ın ve Kartallının derdi derdimiz, sevinci sevincimiz, kederi kederimiz olacaktır. Bizler AK Partili olmanın ve devletimizi yöneten parti olmanın verdiği sorumlulukla koşmaktan yorulmayacak, özelde Kartalımız, genelde ülkemiz için her zaman Hakkın ve hakikatin yanında olmaktan, “problemin değil, çözümün bir parçası olma prensibinden” asla vazgeçmiyoruz

 Bu hizmet yolculuğumuzda, sizleri her fırsatta bilgilendirmeye, çalışmalarımızı sizin şahitliğinizde Kartallı dostlarımıza duyurmaya çalışıyoruz. Yerel basının gücüne ve önemine olan inancımızla, yanınızda olmaya çalışacak ve her zaman pozitif hizmetlerle ve doğrularla gündemimizde yer almaya gayret edeceğiz. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açıktır. Dürüst, güvenilir ve doğru habercilik anlayışınıza olan inancımızla; her zaman iletişim halinde ve her konuda karşılıklı olarak doğruların yanında olmayı çok önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz.

KARTAL'I HİZMET SİYASETİYLE YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ

Bizleri eleştirme hakkınıza sonuna kadar saygılıyız. Eleştirilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst, vicdanlı, hakkaniyetli ve iyi niyetli olmasını hassaten istirham ediyor Bu ilkelere yan yana durduğumuz zaman Kartal’ın ve İstanbul’un hizmet siyasetiyle yeniden buluşmasının mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Kartalımızın yirmi mahallesinde çözüm bekleyen yığınla sorunları var. Sizleri bunları en az bizler kadar iyi biliyorsunuz. 

4-957.jpg

2024 YILINDA KARTAL BELEDİYESİ'Nİ VE İBB'Yİ GERİ ALARAK TARİH YAZACAĞIZ

Kartal’ın dört bir yanını naylon afişlerle donatarak, suni algılarla belediyecilik yapmaya çalışanların gerçek yüzünü ve sorunların hiçbirinin çözülmediği yenilerinin de eklenerek devam ettiğini halkımız ve sizler çok iyi bilmektesiniz. AK Parti Kartal Teşkilatı olarak yalanlarla, algılarla milletimizin kafasını karıştırarak siyaset yapanların inadına, 2024 yılında da Kartal Belediye’sini ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız. 

Belediyesini borç batağına sokan ve şişirilmiş kadroların maaşını zor ödemekten başka hiçbir gündemi olmayan biçare yönetimle mücadele ve halka hizmet yolunda sizleri yanımızda görmek, bize güç ve motivasyon katacaktır.  Bir kez daha sizleri bir arada bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor, bu buluşmamızın daha güzel nice buluşmaların vesilesi olmasını diliyor, programımıza katılımınızdan dolayı her birbirinize ayrı arı teşekkür ediyor, şahsım ve teşkilatım adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.''dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.