• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

ANLAT İSTANBUL PROJESİNİN FİNALİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANLAT İSTANBUL PROJESİNİN FİNALİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı kapsamında İstanbul'un 39 İlçesi'nde düzenlenen ''Anlat İstanbul'' projesinin finali Pendik'te gerçekleştirildi.

İYİ PARTİ Milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve yönetimi, Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve yönetimi ile mahalle temsilcileri, İstanbul'daki ilçe teşkilatlarının başkan ve yöneticileri ve partililerin katılımı ile Pendik Ada Tesislerindeki kahvaltı ile başlayan program gün boyu 36 mahallede belirlenen güzergahlardaki esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ve halkla yapılan fikir alışverişleri ile devam etti.

2-20220627164341.jpg
BUĞRA KAVUNCU:''ANLAT İSTANBUL PROJESİ HİÇ BİTMEYECEK''

Ada tesislerinde düzenlenen kahvaltıda partililere ve basına seslenen İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Anlat İstanbul" çalışmalarının son durağının Pendik olduğunu ama Anlat İstanbul'un hiç bitmeyeceğini belki başka isimle devam edeceğini, vatandaşla her zaman iletişimde olacaklarını söyledi. Kavuncu: "Bu proje başlamadan önce anket çalışması yaptırdık, sonunda da yaptıracağız.

Sonuçlarda partimize ne kadar faydası olduğunu puanımızı yükselttiğini göreceğiz" dedi. Projenin aynı zamanda seçim öncesi teşkilatı aktif tuttuğu ve  teşkilat içerisinde de eksikleri tamamlamayı da sağladığını söyleyen Kavuncu, binlerce insan ile görüşüldüğünü verilerin kayıt altına alındığını temel sorunun ekonomi ve işsizlik olduğunu İyi Parti'ninde bu konularda çözüm önerilerinin olduğunu söyledi. 

suleyman-baskan.jpg
SÜLEYMAN TURAN: "ANLAT İSTANBUL TEŞKİLATLARIMIZA DİNAMİZM KAZANDIRDI"
Kahvaltılı toplantıda  mikrofona gelen Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, İstanbul'un tüm ilçelerinde yapılan Anlat İstanbul programının finalinin Pendik'te olmasının mutluluğunu paylaştıktan ve protokolü selamladıktan sonra yapılan çalışmada mahallelerde esnaflardan, devlet kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarından, muhtarlara, sokaktaki vatandaşlardan ilçedeki yerel basına toplumun bir çok kesimine dokunduklarını ve sokağa çıkan İyi Partili mahalle sorumlusuna, Milletvekili'ne, İlçe yöneticisine, İl yöneticisine büyük bir ilgi ve  tevazu olduğunu söyledi.

3-20220627164448.jpg

Bu durumun başka partilerden farklı olarak yöneticilerin ve üst düzey partililerin genel başkan yardımcısı ve milletvekili düzeyinde il ve ilçe yöneticileriyle birlikte sokağa halka inip vatandaşla birebir muhatap olmasıyla en üst seviyeye ulaştığını belirtti. Bu durumun ilçe siyasetine de canlılık kattığını teşkilatlarına da dinamizm kazandırdığının üstünde durdu.

4-677.jpg
Konuşmaların ardından teşkilat mensupları günün anısına hatıra fotoğrafları çekildiler ve mahallelere belirlenen gruplar halinde dağılıp 12.00 ile 18.30 arası yoğun bir çalışma yürüttüler.

5-386.jpg6-285.jpg7-168.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.