• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

'BELEDİYE BURADA' PROJESİ BİR YILDIR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

'BELEDİYE BURADA' PROJESİ BİR YILDIR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney halkın sorunlarının esas aldığı ve geçen yıl uygulanmaya başlanan ''Belediye Burada'' projesi kapsamında Mahalle buluşmalarına devam ediyor.

 

2023 Yılında başlayan ‘Belediye Burada’ projesi Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Kültür Sosyal İşler müdürlüğü ve Ömür Üreten Kadınları ile bütün belediye ekiplerinin dahil olduğu ve mahalle halkının sorunlarının birebir görüşüldüğü süreç, tüm çalışma disiplini ile hız kesmeden devam ediyor.

2-20240129132755.jpg

Başkan Nurettin Güney, mahalle halkına vaatler vermek yerine belediyenin çalışma ver başarma sistemini anlatıyor. Halktan gelen talepler görüşülüyor ve varsa eksikler çalışma planının içine dahil ediliyor.

3-20240129132825.jpg

Belediye Burada projesi bu hafta DUMAN ve Kurcoluk mahallelerinde gerçekleşti. Mahalle sakinleri tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Nurettin Güney; biz zaten çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını halkın gülen yüzünde ve dualarıyla alıyoruz. Ulaşmadığımız, hizmet götürmediğimiz kimse yok! Bu mutlulukla, Susurluk’la beraber çalışmaya bu kent laf değil iş üretmeye devam edeceğiz.

4-991.jpg

İyi ki yapmışız!
Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’in iyi ki yaptık dediği çalışmalarının en başında gelen Kongre ve Kültür Merkezi’nin Susurluk’a kazandırılması, halka sanat ve kültür etkinlerinin en şık halini, en kalitelisini sunuyor.

Ünlü sanatçıların, donanımlı konuşmacıların, deneyimli sanat ekiplerinin ağırlandığı kültür merkezi Susurluk ve tüm Susurluk halkı için bir değer haline gelmiştir.

Bölgemizde en büyük ihtiyaç olan Canlı hayvan pazarı da çalışmaya ve hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarımıza temiz ve güvenilir bir iş sahası sunuyor.

Haftada iki gün (Çarşamba – Perşembe) hizmet veren Susurluk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Susurluk’un temel geçim kaynaklarına destek veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.