• BIST 9987.06
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

GALİP ATLAS'A SEN DE NEFES OL

GALİP ATLAS'A SEN DE NEFES OL
SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası olan minik Galip'in yaşam mücadelesine siz de destek olun.

"Galip: Yaşamın İçinde Işıltılarla Dans Eden Bir Savaşçı"

Sevgili dostlar,

Bugün sizlere, mücadelesiyle hayranlık uyandıran ve hayatın zorluklarına cesaretle karşı koyan Galip'i tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Galip, bir SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastasıdır ve bu hastalıkla olan mücadelesinde inanılmaz bir güç ve azim örneği sergilemektedir.

bu-2-foto.jpg

Galip, zorlu bir yola adım attı. Doğuştan gelen bu nadir hastalık, fiziksel gücünü zamanla zayıflatmasına rağmen, onun içsel ışığını hiç söndüremedi. Galip, hayatın her anını dolu dolu yaşamak için mücadele etti ve umutsuzluğun karanlığına meydan okudu.

Hayatında engellerle karşılaşan herkesin aksine, Galip hiç pes etmedi. Sıradan bir gün, onun için gerçek bir zafer anlamına gelebilir. Bir yürüyüş yapmak, bir kitap okumak, sevdikleriyle zaman geçirmek veya sadece hayatın basit zevklerinden birini tatmak; hepsi Galip için büyük bir sevinç ve başarı demektir.

Galip'in savaşı sadece kendisi için değil, tüm SMA hastaları ve aileleri için bir ilham kaynağıdır. O, farkındalık yaratmak, toplumu bilinçlendirmek ve ayrıca araştırmalar ve tedaviler için destek sağlamak amacıyla kampanyalar yürütmektedir. Galip, içinde bulunduğu zorluklardan ilham alarak, başkalarının da hayatta ne kadar güçlü olabileceklerini görmelerini sağlamaktadır.

Galip'in durdurulamaz tutkusu, yaşamın gerçek anlamını anlamamıza yardımcı oluyor. Onun hikayesi, engellerin sadece vücutta değil, zihinde olduğunu gösteriyor. Unutmayalım ki, hayatta herkesin bir amacı vardır ve her birimiz, Galip gibi, kendi ışığımızı parlatma gücüne sahibiz.

Bu tanıtım yazısıyla, Galip'in ne kadar büyük bir mücadeleci olduğunu anlamış olmalısınız. Onun hikayesi, bize umut verirken, aynı zamanda hayatta değerli olan şeylere olan inancımızı güçlendiriyor.

Galip'in yaşamındaki her bir an, bir zaferin kutlanmasıdır. Ona destek olmak, onunla dayanışma içinde olmak ve bu güçlü savaşçının hayatına ışık tutmak, hepimizin görevidir.

Galip'in hikayesine kulak verin ve birlikte onunla, yaşamın içindeki ışıltılarla dans edelim.

Sevgilerle,

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.