• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN VE YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN VE YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve Yönetimi ilçe genelindeki muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları masaya yatırıldı.

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı Muhtarlar Günü nedeniyle ilçe genelindeki muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelerek mevcut sorunların çözümü ile ilgili öneriler sıralandı.

iyi-1.JPG

Kahvaltı programına; İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan,İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ethem Kurnaz,Cem Koçtürk,Uğur Hasançebi,İBB Başkanvekili ve Meclis Üyesi Akın Gürkan,İl Yöneticileri Yakup Çebi,Azer Erdem, Mustafa Çebi ile birlikte çok sayıda muhtarlar yer aldı. 

4-060.JPG

İYİ Parti Pendik ilçe Başkanlığı bünyesinde düzenlenen kahvaltı programında mahallelerinin sorunlarını aktaran muhtarlar çözüm noktasında önerilerde bulundular. Muhtarların tebligat dışında önemsenmedikleri hatırlatılarak özlük görevlerinin tekrar kendilerine verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Toplantıda Güzelyalı Mahalle Muhtarı söz alarak trafik akışının kesilmesi için yapılması planlanan battı çıktı projesinin İBB bünyesinde ele alınarak hayata geçirilmesi istendi.

2-2-006.JPG

İmar sorunlarının çözümü için İBB'nin devreye girmesi gerektiğini ifade eden muhtarlar Kiptaş tarafından önceki dönemde yapılan konutların hak sahiplerine verilmesi gerektiği hatırlatıldı. Konuyla ilgili görüş belirten İYİ Parti  İBB Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Akın Gürkan; Kiptaş Konutlarıyla ilgili defalarca meclise konuyu taşımamıza rağmen AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Bize deniyor ki; konutlarda kimlerin oturacağı isim isim verilsin deniyor. Böyle bir şey olabilir mi? İBB'nin bir çalışma sistemi var ve bu sisteme uymak durumundayız. Kiptaş Konutlarının hak sahiplerine verilmemesinin nedenini anlayamıyoruz. AK Parti ve MHP'li Meclis Üyeleri bu konutları vermemek ve konutların yerinde çürümesi için çaba harcıyorlar''dedi.

iyi-3.JPGana-2-006.JPG3-2-001.JPG

2-117.JPG3-092.JPG5-038.JPG8-022.JPG9-017.JPG10-016.JPG12-013.JPG14-010.JPG15-004.JPG

16-005.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.