• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI KAYNARCA'YA ÇIKARTMA YAPTI

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI KAYNARCA'YA ÇIKARTMA YAPTI
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı ilkini Kurtköy’de açtığı temsilciliklerin ikincisini de İstanbul’un Fethinin 569. yıl dönümünde, 29 Mayıs 2022 Pazar günü, Kaynarca’da açtı.


Partililerin yoğun ilgi gösterdiği “Kaynarca  1. Bölge Temsilciliği’ nin açılış programı, İstanbul’un fethinin yıldönümü ruhuna uygun şekilde planlanan Mehteran Takımı yürüyüş ile başlayıp, sonrasında Fevzi Çakmak Mah. Tevfik İleri Cad. No:129 K:4 D:7 Pendik adresindeki temsilcilik önünde kurulan platform ve izleyicilerin katılımı ile devam etti. Ev sahipliğini İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ile birlikte Kaynarca 1. Bölge Teşkilat Başkanı Hasan Çakır yaptı. 

2-20220530115041.jpg
    Programın protokolü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Politikaları Başkanı Prof Dr. Bilge Yılmaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Z.Hakan Sidali, İYİ Parti Niğde Milletvekili Vedat Bayram, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri, Emine Küçükali, Arzu Önşen, Dursun Çolak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTGÜVEN AŞ Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İYİ Parti 1. Bölge Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Çakıroğlu, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, İYİ Parti Kartal Adalar İlçe Başkanı Ayşe Şakir,  İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Alper Akdoğan, Millet İttifakı Belediye Başkanlığı Eski Adayı Mehmet Salih Usta, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yıldıray Oktay, Kurtköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Ekşi, Sanayi Mahalle Muhtarı Ünsal Topkara, İyi Parti Kaynarca 1. Bölge Teşkilat Başkanı Hasan Çakır, İyi Parti Pendik Teşkilatı yöneticileri ve Pendik’te İyi Parti’ye gönül vermiş partililer katıldılar.

3-20220530115154.jpg
    Etkinlik, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile başladı. Turan, protokolü selamladıktan sonra açılışın İstanbul’un fethi olan 29 Ekim’e denk gelmesiyle ilgili söze başlayıp sonrasında bu sıcak havada etkinliğe katılan tüm teşkilat mensupları ve İyi Parti’ye gönül verenlere teşekkür etti. Genel Başkan Meral Akşener’in etkinliğe Ankara’daki işleri nedeniyle katılamayacağını bildiren Turan, sonrasında Genel Başkanı’ın ilettiği mesajı katılımcılara okudu ve yoğun alkış aldı. Konuşmasında sık sık engellemelere rağmen, kendilerine salonların verilmemesine rağmen sokakları meydanları doldurduklarından bahseden başkan, “Kaynarca  1. Bölge Temsilciliği’ni açarak sadece seçim dönemi değil her zaman çalışan halka dokunan anlayışlarının süreceğini bildirdi. 

4-650.jpg
    Mikrofona davet edilen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Kaynarca 1. Bölge Temsilciliğinin belirtilen süreden daha hızlı şekilde hızlıca hazırlanıp güzel bir organizasyon ile çalışmaya başlamasından ötürü Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve emeği geçen tüm partililere teşekkürlerini iletti. 
    Program dualar ve güzel temenniler eşliğinde sahneye gelen protokolün açılış kurdelesini kesmesi ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.