• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

MÜZİSYEN NİYAZİ KOYUNCU'NUN KONSERİNİN İPTAL EDİLMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

MÜZİSYEN NİYAZİ KOYUNCU'NUN KONSERİNİN İPTAL EDİLMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ
Karadenizli merhum Kazım Koyuncunun kardeşi olan müzisyen Niyazi Koyuncu'nun Pendik Halk Eğitim Merkezi tarafından 25.05.2022 tarihide sahil meydanında düzenleyeceği konserinin iptal edilmesiyle ilgili Başkan Ahmet Cin'den açıklama geldi.

Pendik Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve ani bir kararla iptal edilen merhum Kazım Koyuncu'nun müzisyen kardeşi olan Niyazi Koyuncu'nun sosyal medyada yapmış olduğu açıklamasıyla ilgili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kamuoyu duyurusu yaparak konser iptaliyle ilgili Pendik Belediyesi'nin herhangi bir engellemesi olmadığını konserin Halk Eğitim Merkezi tarafından iptal edildiğini belirtti.

İşte Başkan Ahmet Cin tarafından paylaşılan kamuoyu duyurusu;

KONSER HALK EĞİTİM  MERKEZİ TARAFINDAN PROGRAMLANMIŞ VE AYNI MERKEZ TARAFINDAN İPTAL EDİMİŞTİR

aciklama.jpg

Müzisyen Niyazi Koyuncu sosyal medyadan konserin iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaparak kendisinin Halk Eğitim Merkezi tarafından aranıp özür dilenerek iptal kararının Pendik Belediyesi tarafından verildiğinin aktarıldığını açıklamıştı.

NİYAZİ KOYUNCU; KONSER PENDİK BELEDİYESİ TARAFINDAN ENGELLENMİŞTİR

Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25.05.2022 tarihinde Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almam Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellenmiştir. Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının “değer yargılarını ve görüşlerini”paylaşmayan bir müzisyenin,

niyazi.jpg

Öte yandan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sosyal medyadan Niyazi Koyuncuya seslenerek 10 Haziran'da yapılacak Kitap Fuarı için kendisini konsere davet ettiğini belirterek şöyle dedi;

''Kartalımızın sahneleri sana her zaman açıktır sevgili @niyazikoyuncu 10 Haziran'da başlayacak Kitap Fuarımızın açılışını birlikte yapmak için seni Kartal'a davet ediyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.