• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

BAŞKAN AHMET CİN; ''2023 YILI SEÇİMLERİ HEM TÜRKİYE HEM DE MAZLUMLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR''

BAŞKAN AHMET CİN; ''2023 YILI SEÇİMLERİ HEM TÜRKİYE HEM DE MAZLUMLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına;İlçe Başkanı Ali Şirin,AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ekşi,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yeniçare, Toplantıya Sivil Toplum, Halk ve İlişkiler Başkan yardımcısı Murat Kaya AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve çok sayıda üye yer aldı.

2-750.jpg

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin bayramlaşma programında tüm katılımcıların Bayramlarını kutlayarak AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünden bu yana halkla olan bağının daha da güçlenerek arttığını belirtti. 

Bayramlaşma programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulanan Başkan Ahmet Cin tüm katılımcıların Kurban Bayramını kutladı.  Covid-19’un son günlerde gösterdiği artışa değinen Başkan Ahmet Cin tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. 

3-600.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerin önemine  dikkat çekerek AK Parti İlçe Başkanlığı ve üyelerin koordineli bir şekilde sahaya inmeleri gerektiğini belirti. 

5-205.jpg

BAŞKAN AHMET CİN;''TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMADAN ÇALIŞMAMIZ LAZIM''

Başkan Ahmet Cin bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi;

''Öncelikle hepinizin  Bayramı mübarek olsun. Hepinizin bildiği gibi uzun zamandan beri bir araya gelmek ve  Bayramlaşmayla  ilgili sıkıntılarımız vardı. Biraz gevşedi gibi.Son dönemlerde tekrar vaka ve ölüm sayılarında bir artış söz konusu. bunun için tedbiri elden bırakmadan çalışmalarımızı devam etmemiz lazım. Öncelikle bu süreçte hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor. Pandemide birçok çalışma arkadaşlarımızı kaybettik gerek teşkilatımızdan gerekse yakın çevrelerimizden. Hepsine Allahtan rahmet hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Artık bu gelenek haline geldi her bayram konuşma yaparken özellikle mazlum Müslüman coğrafyalarda kan gözyaşı maalesef devam ediyor.

6-138.jpg

NEREDEN NEREYE GELDİĞİMİZE BAKTIĞIMIZ ZAMAN HAYAL BİLE EDİLEMEYECEK NOKTADAYIZ

Cumhurbaşkanımız ile mazlum topraklardaki kardeşlerimize yardımlarımız devam ediyor. Ak Parti iktidarında ve bu hareketin başlangıcından itibaren çok ciddi mücadeleler verdik nereden nereye geldiğimize baktığımız zaman hakikaten hayal bile edilemeyecek bir noktadayız.

7-087.jpg

ÜLKEMİZ ÜZERİNDE CİDDİ OYUNLAR OYNANMAYA BAŞLANDI

Elhamdülillah. Hedeflerimize ulaşmış olsak dahi karşı tarafın bize karşı olan direncinin maalesef arttığını görüyoruz, şaşırdığımız şey mi? Hayır değil çünkü AK Parti iktidarı özellikle 2009’a kadar bu tür şeylerle çok fazla uğraşılmadı belki de beklenildi, gözlemlendi ama 2009 yılından sonra hem bizi hem Dünyada ki ekonomik krizin başlamasını vesile kılarak ondan sonraki süreçte özellikle Cumhurbaşkanımız ile Dünyadan bağımsız hareket etmeye başlamakla birlikte ülkemiz üzerinden çok ciddi oyunlar oynanmaya başlandı şuanda da halen devam ediyor.

8-061.jpg

İnanın bu kadar uzun süreli normal bir Hükümet olmuş olsaydı çoktan istifayı ettirilmek zorunda kalmıştık ama bizim güçlü bir iradeye sahip Cumhurbaşkanımız, Hükümetimiz ve devlet geleneğimiz var. Şu anda yine ülkemizin ekonomik durumu iyileşerek ilerlemeye devam ediyor ve 2009’da başlayan krizle beraber bir çok olayla karşılaşıldı Dünya’da süregelen bir mücadele varken onun üzerine birde pandemi’nin gelmiş oldu ve tüm bu şartlara tüm bu sıkıntılara rağmen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hala aktif bir şekilde süreç devam ediyor.

DÜNYADA NE KADAR MAZLUM VARSA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

PKK ile olan mücadele, Irak’ın durumu , Suriye’nin durumu, Doğu Akdeniz, Karadeniz ,Balkanlar  yani Dünya’da ne kadar mazlum varsa onlara sahip çıkmayla alakalı olan mücadelemiz devam ediyor. Konuşmalarımda da ifade ettiğim gibi aslında 3.Dünya savaşı içerisindeyiz. Bu savaşların içinde artık silahlar yerine hastalık, ekonomi, siyasi, idari müdahaleler ile oluyor tabi bu noktada şuanda maalesef Dünyamızın’da içinde bulunduğu durum dikkate alınarak ülkemiz üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor ve bu devam edecek.

DÜNYADA AKTİF GÜÇ OLMA POLİTİKAMIZA DEVAM EDİYORUZ

Bunları söylememin sebebi şu; 2023 seçimleri belkide 1699 yılında Karlofça Antlaşması imzalandı, Osmanlı ilk defa toprak vererek bir antlaşma yaptı ve o zamanlardan bu zamana biz aktif politika izleyerek ülkemizi koruma altına alıp Dünyadaki aktif güç olma politikamıza devam ediyoruz. Batı, ‘’Böyle bir güç nasıl oluşur, oluşmaması lazım’’ diyerek üzerimize gelmeye devam ediyor bunun için 2023 yılı seçimleri onların en büyük hedefi. Daha önceki seçimlerde 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu vurguladık.

9-029.jpg

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'SIZ BİR TÜRKİYE HEDEFİNDELER

1699 Yılından itibaren verilen mücadelenin pekiştirilmesi ve bu ülkenin kuvvetli bir yapıya oturtulmasıyla ilgili mihenk taşı olacak bunu Yahudi Lobisi, Amerika ve Batı da biliyor. Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğansız bir Türkiye hedefindeler. İki gün önce Cumhurbaşkanımız Kıbrıs'a gitti ve orada 46 yıldır kendi toprakları içinde yer alan Maraş’ı şuanda oturuma açıyor ve Türk halkının kullanabileceği bir noktaya getirmeye çalışıyor. Birleşmiş Milletler orasıyla alakalı bağımsız olacak karar alınmıştı.

2023 YILI SEÇİMLERİ HEM TÜRKİYE HEM DE MAZLUMLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Şimdi onları dikkate almıyor ve Maraş'ıda Türk toprağı kabul edip orada tüm yaşam şartlarını oluşturmak suretiyle çalışmalar yapılıyor. Dünyadaki tüm mazlumların sesi olan bir Recep Tayyip Erdoğan'ı tabii hiç kimse istemez. Bunun yüzden 2023 seçimleri hem Müslümanlar için hem Türkiye için hemde tüm mazlumlar için çok önemlidir''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.