• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI SELİM AKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI SELİM AKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA
Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol'un sosyal medya üzerinden yapmış olduğu basına yönelik açıklamalarına karşı cevap verdi.

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol'un sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu basına yönelik açıklamasına cevap vererek şöyle dedi;

AMAÇ KARTAL'A HİZMETSE;

''Bir kaç gündür sosyal medyada dönen Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar esnasında çekilmiş bir fotonun üzerine Kartal Ak Parti İlçe Başkan'ının yaptığı yorum günün konusu oldu.
Bu olayı herkes kendince yorumladı. Son olarak bir meslektaşımızın yaptığı habere cevaben Kartal AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, kendi sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Bizler Kartal Gazeteciler Derneği olarak hem meslektaşımıza ve dolaylı olarak bizlere de ima edilen ve hoş olmayan Kartal Belediyesinin vermiş olduğu ilan paraları kasdedilerek ve dahada ileri gidilerek Belediye Basınının bizlere kendilerinin hazırladığı haberleri dayatarak; "size para veriyoruz, biz ne dersek onu yazacaksınız" anlamına gelen hoş olmayan bu iddiayı kabul etmiyoruz.

Bu konuda telefonla görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Kartal'daki gazetecileri kast etmediğini ve sadece bu yazının yazılmasından duyduğu rahatsızlığı belirterek gazetecilerle her zaman çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bizler Kartal Basını olarak parti ve siyasi görüş gözetmeden işimizi yapmaya çalışıyoruz.

Derneğimizde her görüşe mensup gazeteci mevcuttur. Ama kimse kimseye bugüne kadar şunu yazma, bunu yaz demedi .
Kartal, İstanbul ve Türkiye hepimize yeter, yeterki paylaşmasını bilelim.

Sevgi her gönüle sığar, yeterki yüreğimiz kapalı olmasın. Bizler bu corona günlerinde ayakta durmaya çalışırken, sizlerden ricamız bizleri taraf yapmaya çalışmayın. Sayın Akyol'un yazısında belirttiği gibi bırakın basın özgür kalsın.

Son olarak şunu tekrar belirteyim, bizler işimizi yapıyoruz Kartal'da olan biten ne varsa sizlere en doğru şekilde yansıtmaya çalışıyoruz''dedi.

Sağlıklı ve güzel günler hepimizin olsun....
Kartal Gazeteciler Dernek Başkanı
MSelim Akdoğan

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.