• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ PENDİKSPOR'UN YENİ BAŞKANI OLDU

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ PENDİKSPOR'UN YENİ BAŞKANI OLDU
Pendikspor'un 12 Eylül Perşembe günü gerçekleşen Olağanüstü kongre sonrasında yeni başkanı belli oldu.Tek liste ile girilen kongrede Mustafa Şahinyılmaz oy birliği ile seçilerek Pendikspor'un yeni başkanı oldu

Pendikspor'un kongresine; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendikspor eski Başkanı Selahattin Turhan, Süleyman Yılmaz, Kadir Tıngıroğlu, Nurettin Beşinci, Sami Bayram, Şerafettin Taştan’ın yanı sıra, Pendikspor’un eski yönetim kurulu üyeleri, Pendikspor taraftarları ve Pendik’in ileri gelenleri katıldı.

Bülent Aydın'ın Divan Başkanı olarak söz almasının ardından görevi devreden Pendikspor Başkanı Selahattin Turan kısa bir konuşma yaptı. Turan Pendikspor'un geleceği için herkesin elini taşın altına koyarak hizmet vermesi gerektiğini belirtti. Selahattin Turan; konuşmasına devam ederek; Siyasi ayrıştırmalar bizi bölebilir. Bu nedenle siyaseti ve ayrıştırıcı sebepleri bir kenara bırakarak Pendikspor’a ve Pendik’e faydalı ne iş yapabilir düşüncesi ile hareket ettik. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımız da bu bayrak yarışında, bayrağı en üst noktaya taşımak için ellerinden gelen gayreti sarf edecektir diye düşünüyorum. Pendikspor’un seçilecek yeni yönetimine başarılar diler, bundan sonraki sürecin Pendik’e faydalı olmasını arzu ederim''dedi.

Selahattin Turan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin;Pendikspor'un kentin markası olduğunu ifade etti.Başkan Cin; Pendikspor'un başarılı olması için Belediye olarak gereken desteğin devam edeceğini belirtti.

Pendikspor’un yeni başkanı seçilen Mustafa Şahinyılmaz kongre sonrası yaptığı konuşmasında bu güne kadar Pendikspor için gereken tüm gayretleri gösteren başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmasının ardından tebrikleri kabul eden Şahinyılmaz’ı kongreye gelen Pendikspor taraftarları da tebrik etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.