• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

PENDİKSPOR SANCAKTEPE 2-2

PENDİKSPOR  SANCAKTEPE 2-2
TFF 2. ligi Beyaz gurupta mücadele eden Kırmızı Beyazlı Pendikspor, deplasmandan bir puan ile döndü.

Yenik duruma düşmesine rağmen, Sancaktepe Belediyespor karşısında direncini 90. dakika boyunca koruyan Pendikspor sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

1-010.jpg

Sancaktepe deplasmanına giden Pendikspor, karşılaşmanın 5. dakikasında Ali İbrahim Turan’ın attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düştü. Atılan golden sonra üstünlüğünü biraz daha artıran ev sahibi Sancaktepe Belediyespor, Pendikspor kalesinde 21. dakika da İrfan Akgü’nün ayağında ikinci golünü buldu. 21 dakika da kalesinde iki gol görmesine rağmen, Pendikspor maçı bırakmadı.

Üst üste gerçekleştirdi kontra ataklarla Sancaktepespor kalesinde gol aradı. Konuk ekip Pendikspor 40. dakika da penaltı kazandı. Takım Kaptanı Ömercan’ın kullandığı penaltı atışını Sancaktepespor kalecisi Emre Satılmış geçit vermedi. İlk yarı Sancaktepe Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

2-021.jpg

Yaklaşık 140 sayıda taraftarın desteğiyle ikinci yarıya saha da üstünlüğü eline alarak başlayan Pendikspor ilk golünü Erdin Çepoğlu ile buldu. Gelen golden sonra, daha da hırslanan taraf ise Pendikspor oldu. Ancak ceza sahası içinde yapılan hata sonucunda ev sahibi ekip penaltı kazandı. Sancaktepe Belediyespor Kaptanı Alaaddin Hamza’nın kullandığı penaltı atışını adeta kalesinde devleşen Pendikspor kalecisi Mehmet Cinpir topu tokatlayarak dışarıya göndererek gole izin vermedi.

Penaltı kaçıran Sancaktepe Belediyespor’lu futbolcular moralmen çökerken, Pendikspor ise rakip ceza sahasından ev sahibi ekibi esir aldı. Gole çok yaklaşan Kırmızı Beyazlı ekip oyuna sonradan Ömer Can Sokurlu’nun yerine 75.dakikada Bekir Karadeniz maçın 76.dakikada Bekir Karadeniz’in ayağından ise beraberliği sağlayan golü buldu. Bu dakikalardan sonra her iki taraf yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi.Sonuç değişmeyince taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.