• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

TUZLA'YA MARTI GELDİ

TUZLA'YA MARTI GELDİ
Elektrikli araçlarla ucuz, eğlenceli ve çevre dostu yolculuğun keyfini çıkar…İlklerin öncü şehri Tuzla şimdi de MARTI için hazır.


Şehirlerin kalabalığı içinde zamanı verimli kullanarak mesafeleri ortadan kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, şimdi Tuzla sokaklarını eğlenceli ve pratik ulaşımla tanıştırmaya hazırlanıyor.
Her geçen gün yaygınlaşan ve 18 yaş üstü herkes tarafından kullanılabilen konseptiyle MARTI Tuzla’da yine ilklere imza atacak. Farklı sürüş seçenekleri için değişik modellerinin yanısıra geliştirilen sepetli modelleri ile ilk defa Tuzla’da kullanılmış olacak. Böylece elektrikli scooter anlayışı farklı bir ruh kazanacak.

UCUZ, EĞLENCELİ VE ÇEVRE DOSTU

Elektrikli Scooter’lar kullanım kolaylığı ve avantajlarıyla beraber birçok gözde özelliği de bir araya getiriyor. Elektrikle çalışan bu araçlar çevre dostu, aynı zamanda eğlenceli bir sürüşü ucuz fiyatla sunuyor. MARTI uygulaması kullanım kolaylığı ile uygun fiyatları birleştirerek günün her anında ulaşım imkanını sunmuş olacak.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Yeni nesil ulaşım araçlarından olan Elektrikli Scooter, geliştirilen sepetli modelleri ile ilk kez Tuzla’da kullanılmış olacak. İlk olarak ilçemizde kullanılacak olan Elektrikli Scooter, bataryası dışında %100 milli ve yerli teknoloji ile üretildi. Temiz elektrik enerjisi ile çalışan yeni ulaşım araçlarımız şehrin sokaklarında ve günün her anında hemşerilerimize ulaşım imkanı sağlayacak.
Uygun fiyatları neşeli sürüş keyfi ile birleştiren çevreci Elektrikli Scooter, sunduğu kullanım kolaylığı ile kısa zamanda vazgeçilmez bir ulaşım aracı olacak.
Saniyeler içinde yapılacak kısa bir işlem ile tüm akıllı telefonlar üzerinden kullanım ve ulaşım bilgilerine ulaşılabilecek olan Elektrikli Scooter, en uygun yerde kullanıcılarını beklerken haritada kendi yerini gösteriyor olacak.

AYAKLARINIZI YERDEN KESECEK EĞLENCE

Kullanımı kolay, doğa dostu, eğlenceli ve ekonomik Elektrikli Scooter şehrimizin sokaklarında günün her anında kullanılabilme özgürlüğünü de bizlere sunuyor olacak. Trafik derdini en aza indirecek, park problemini bitirecek Elektriki Scooter projesi ile şehrimiz öncü projelere ev sahipliği yapma özelliğine bir yenisini eklemiş olacak.
Yeni nesil Elektrikli Scooter projesine destek veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çevre dostu elektrikli araçlar ile hemşerilerimize hizmet verirken hem daha temiz bir doğa hedefi, hem de düşük ulaşım maliyetleri ile vatandaşlarımıza yıllardır hizmet veriyoruz. Elektrikli Scooter projemiz ile şehrimizin sokaklarında, günün her vaktinde ulaşım imkanı ile beraber, park derdi olmadan, doğaya zarar vermeden ve sıkılmadan seyahat etmenin keyfini vatandaşlarımıza sunmuş olacağız. Yeni ve yerli teknoloji ile üretilen araçlarımız ile fark yaratacak bu yeni ulaşım aracının kısa zamanda günlük hayatımızı kolaylaştıracağına inanıyoruz.” dedi.
Elektrik Scooterlar ilk olarak E-5 altı alanında bulunan tüm mahalleler ile, Şelale Eğitim Parkı dahil olan bölgelerde kullanılabilecek Elektrikli Scooterlar kısa süre içinde tüm Tuzla’da hizmet veriyor olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.