• BIST 10299.05
  • Altın 2408.024
  • Dolar 32.2739
  • Euro 34.7878
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLA DALGA GEÇEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLA DALGA GEÇEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI
Sosyal medya üzerinden bir vatandaşın yaşlı bir yurttaşla dalga geçmesi infial yarattı.65 yaş üstü bir vatandaşı videoya çeken ahlaksız kişi kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşla dalga geçti.

Sosyal medya üzerinden 65 yaş üstü bir vatandaşla dalga geçen şahıs kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşa ceza keseceğini söylemesi üzerine yaşlı yurttaşın çaresizliği karşısında söylediği sözler sosyal medyada infiale neden oldu. Çekilen videoyu Twitter'a koyan şarlatan hakkında vatandaşlar İçişleri Bakanlığına seslenerek soruşturma açılmasını istediler.

Sokağa çıkmaları yasaklanan  65 yaş üstü vatandaşların üzerine su dökerek bu yurttaşları toplumdan tecrit etmekle başlayan çirkin eylemler artarak devam ediyor.

Ahlaki değer yoksunu bir şahıs tarafından 65 yaş üstü bir vatandaşla dalga geçerek kendisini polis olarak tanıtması İçişleri Bakanı Süleymen Soylu'nun da tepkisine neden oldu.

Sosyal medyadan tepkiler yağarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,"65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır” ifadelerine yer verdi. Twitter'da da #videoyukaldır etiketi en çok konuşulanlar arasına girdi.

 65 yaş üstü vatandaşla dalga geçen şahıs kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşa ceza keseceğini söylemesi üzerine;'Normalde ceza kesmemiz gerekiyor bu sefer sizi affedelim' dedi. Yaşlı adam ise 'Hastaneye geldim, otobüs almadı beni. Polise söyledim' diye yanıt verdi.

genc.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKMİŞTİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara'da sokağa çıkma yasağının ihlal eden 65 yaş üstündeki vatandaşa ceza yazacağını söyleyip videosunu çekerek sosyal medyada paylaşan M.T.E., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.