• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ AK PARTİ PENDİK  İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Bakan Tunç göreve yeni atanan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya'ya görevinde başarılar temenni etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamaları ekteki linktedir;

https://www.youtube.com/watch?v=WsDoxt7dPFg&t=93s

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi temaslar kapsamında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'le bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nda geniş katılımlı bir toplantıda açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti'nin 22 yıllık süreci boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'ın önderliğinde  hakkaniyetli Adalet temelini esas alan bir yönetim şekliyle  yoluna devam edeceğini söyledi.

adalet-bakani-ana-1.JPG

Bakan Tunç İstanbul genelinde teşkilat çalışmaları kapsamında en başarılı ilçenin Pendik olduğuna vurgu yaparak, bu başarıda mahalle başkanları başta olmak üzere ilçe başkanları, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi'nin çok büyük emekleri olduğunu belirtti. 

4-112.JPG

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in Pendik'te  başarılı çalışmalar ve projeler yürüterek Pendik'in gelişmesine katkı sağladığını ifade ederek 1994 öncesinden Pendik'te çamurlu yollar ve suların akmadığı bir dönem geçirdiğine vurgu yaparak geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Erol Kaya ve Kenan Şahin'e Pendik'in kalkınması ve gelişimine katkı sundukları için teşekkür ettiğini belirtti. 

5-076.JPG

Bakan Tunç önceki yıllarda AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade ederek Pendik'in birinci ilçe olması için gereken tüm desteği vereceklerini söyledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.