• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

AK PARTİ İSTANBUL1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT KURUM PENDİK'TE AK MEKAN'IN AÇILIŞINA KATILDI

AK PARTİ İSTANBUL1.BÖLGE  MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT KURUM PENDİK'TE AK MEKAN'IN AÇILIŞINA KATILDI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından gençlere yönelik hizmete kazandırılan AK Mekan'ın açılışını gerçekleştirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve aynı zamanda AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Murat Kurum Pendik Çarşı Merkezi'nde faaliyete geçen AK Mekanı'n açılışını yaptı. Açılışa; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Açık, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Pendik İlçe Yöneticileri ile çok sayıda partililer yer aldı.

bakan-kurum-2.JPG

AK Mekan'ın açılışını gerçekleştiren Bakan Murat Kurum 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalar yaparak Pendik'in Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğini söyledi. 14 Mayıs'ın çok kritik bir seçim olduğunu ifade eden Bakan Murat Kurum el ele gönül gönüle çalışarak gençlere güzel bir ülke bırakacaklarını ve Türkiye Yüzyılı gençlerin Yüzyılı olacağını belirtti. Bakan Murat Kurum Millet İttifakı'nın tek bir projeleri dahi olmadığını ifade ederek tefecilerden para alarak ülkeyi yönetmeye talip olduklarını vaatlerinin sadece konuşmaktan ibaret olduğunu belirtti. 

ak-kurum-3.JPG

AK Parti'nin 21 yıldır yerli ve milli üretimleri yaparak dünyanın güçlü bir ülkesi konumuna geldiğini vurgulayan Murat Kurum 14 Mayıs'ta milletin sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi.

ak-6.JPG19-004.JPG

ak-parti-acilis-7.JPGak-12.JPGak-foto-5.JPGak-14.JPGak-parti-acilis-7-001.JPGak-parti-acilis-9.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.