• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

BAŞKAN AHMET CİN 5 YILLIK PROJELERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN  AHMET CİN 5 YILLIK PROJELERİNİ AÇIKLADI
Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde 5 yıllık projelerini açıkladı.

Haberin Video linki Ektedir:https://www.youtube.com/watch?v=vkqQV4UTsyw&t=198s

Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Pendik için hayata geçireceği projeleri geniş kapsamlı bir toplantı ile tanıttı.

ana-bu-1.jpg

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen lansman toplantısına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, önceki dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

ana-esas-3.jpg

Lansman toplantısında konuşan Başkan Ahmet Cin  Pendik'te 5 yıllık süreç içerisinde halka dokunan hizmetler yaptıklarını ifade ederek yeni dönemde daha kalıcı eserler yaparak Pendik'te uzun yıllar boyunca iz bırakacaklarını söyledi.Gelecek dönem yapacakları projeleri slayt gösterisi eşliğinde protokol ve partililer ve pendiklileri anlatan Cin, Pendik Belediyesi olarak yaptıkları büyük yatırımlar ve projeleri anlattı ve daha büyüklerini hep birlikte başaracaklarını söyledi.

ana-esas-5.jpg

Projelerini anlatırken sık sık Büyükşehir ile yapılacak ortak projelerden bahseden Ahmet Cin, kendi yaptıkları projeleri İstanbul Büyükşehir'in yapamadığı projeler ile kıyasladı ve bu dönem IBB Başkan Adayı Murat Kurum'un seçilmesi halinde  Pendik'in de çok daha büyük yatırımlar alacağını söyledi.

''PENDİK'TE MURAT KURUM'A EN YÜKSEK DESTEĞİ VEREREK İBB'Yİ KAZANMASINI SAĞLAYACAĞIZ''

Başkan Ahmet Cin Proje Tanıtım  toplantısında açıklamalarına şöyle devam etti;

Biz yakın bir zamanda 5 yıllık süreçle ilgili proje toplantımızı gerçekleştirdik. Bugün de inşallah önümüzdeki 5 yılın planlamasını bitirdik. Şimdi planlarımızı, yapacaklarımızı anlatma fırsatını yakalamış olacağız. Büyükşehir belediye başkan adayımız Murat Kurum’a ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bu kısa zaman içinde önümüzdeki dönemde büyükşehrin mutabık kaldığımız konuları devreye alma zamanı gelecek ve 31 Mart akşamı inşallah Pendik’te rekor bir oy alarak ve Pendik’te Murat Kurum’a en yüksek desteği vererek onun da seçimi kazanmasını sağlayacağız ve 1 Nisan’dan itibaren kollarımızı sıvayarak planlarımızı gerçekleştirmeye başlayacağız.

ana-esas-6.jpg

''PENDİK'TE HERKESİME DOKUNAN PROJELER YAPIYORUZ''

Toplumun bütün kesimlerine hitap eden çalışmaları yapıyoruz. Aslında Pendik’te çalışmalarımız belli noktaya geldi. Bundan sonraki süreçte insanlarımızın hem ulaşım hem yaşam konforunun arttırılması hem hizmet kalitesinin arttırılmasıyla ilgili çalışmalarımıza biraz daha ağırlık vermiş olacağız. Yine aynı şekilde yaşlılarımıza onların daha rahat şekilde hayatlarını sürdürmeye çalışacağız. Zaten gençlerle ilgili çok ciddi çalışmalarımız vardı. Onlarla her daim beraber olmaya alışmıştık. Bundan sonraki süreçte de genç kardeşlerimize hem maddi hem manevi destek vermek suretiyle onların gelişime katkı sunmaya devam edeceğiz.

ana-esas-7.jpg

''YAPTIĞIMIZ İŞLER ALGI DEĞİL GÖZLE GÖRÜLÜR İŞLER''

.Başkan Ahmet Cin Pendik'te 5 yıllık görevleri boyunca algı yönetimi ile eser üretmediklerini ifade ederek;''Cumhur İttifakımızın adayı olarak 5 yıl daha hizmet etmek için yola çıktım. 5 yıl sonra, Pendik’in her köşesindeki eserlerimiz, Pendiklilerin hepsine dokunan hizmetlerimizle tekrar vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz. Yaptığımız işler algı işleri değil. Gözle görülür işler. Hepsi referansımız. Önümüzdeki dönem mevcudu koruyacağız, geliştireceğiz, hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz.

Pendikliler 5 yıllık süreçte en büyük gücümüz oldu. Önümüzdeki 5 yılda da en büyük gücümüzü yine Pendiklilerden alacağız. Yaptığımız iyi işleri yenileriyle çoğaltacağız. İşimize dört elle sarıldık yine öyle yapacağız. Pendik Belediyesi’nin hizmet şemsiyesi altında herkesi kapsamaya, herkese hizmet etmeye çalıştık.

5b.JPG

''YOL VARSA GİDECEĞİZ,ENGEL VARSA AŞACAĞIZ ''

Aynı istikamette devam edeceğiz. Yol varsa gideceğiz yoksa açacağız. Engel varsa aşacağız, Pendik’i Türkiye Yüzyılı’nın Şampiyonluk kürsülerine taşıyacağız. Hizmet merkezleri, ulaşım, erişim yatırımları, altyapı yatırımları, ortak yaşam alanları, sürdürülebilir çevre yatırımları, spor, kültür sanat, gençlik yatırımları. Bunlar bizim işimiz. Bunların en iyilerini yapacağız. Ama asıl işimiz gönüller yapmak olacak, Pendik’in birliğini, dirliğini geliştirmek olacak. Pendik’te yaşamanın sevincini daha da artırmak olacak" dedi.

5-091.JPG3-172.JPG14-018.JPG15-009.JPG11-042.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.