• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

BAŞKAN AHMET CİN; ''GÖÇBEYLİ HALKINA NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR''

BAŞKAN AHMET CİN; ''GÖÇBEYLİ HALKINA NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR''
Köylerin kalkınması için yatırımlarına devam eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Kurtoğmuş Köyünde yapılan Köy Konağını bölge halkına kazandırdı.Başkan Ahmet Cin açılışta 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle de halka fide ve tarımsal ürünler hibe etti.

Pendik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kurtdoğmuş Köy Konağı hizmete girdi. Geleneksel mimariyle yapılan konak için açılış töreni düzenlendi.

Haber Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=fZ4CMoQIc_w&t=87s

ana-2-041.jpg

Törene Belediye Başkanı Ahmet Cin ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Yalçın Akdoğan, Serkan Bayram, Kaymakam Hülya Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan başkan Ahmet Cin, Kurtdoğmuş Köy Konağı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek “Köyler bölgesine yatırımlarımız sürecek, sırada Ballıca Köy Konağı var.” dedi.

6-261.jpg

BAŞKAN AHMET CİN GÖÇBEYLİ KÖYÜ'NDE TARIMA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Kurdoğmuş Köy Konağının açılışı sonrasında Göçbeyli köy halkıyla bir araya gelerek fide ve tarımsal ürünlerin halka ücretsiz dağıtımının gerçekleştirildiği programa katıldı. 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Cin bölgede imar sorunları başta olmak üzere sorunların yaşandığını belirterek sorunların çözümü için Pendik Belediye Başkanlığı olarak çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Ahmet Cin Göçbeyli Köyü'nün tarımsal alanda kalkınması için gereken desteğin verilmesi yönünde de çalışmalar yaptıklarını belirterek Pendik Belediyesi olarak kompost üretim tesisi kurduklarını ve burada gübreye dönüşen gıda ürünlerinin halka her ay ücretsiz dağıtılacağını söyledi.

1-2-019.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Göçbeyli Köyü'nde yaşanan sorunların ivedilikle çözülmesi için Orman Bakanlığı ile görüşmeler sağladıklarını ifade ederek imar ve parsel bazlı sorunların en kısa zamanda çözülmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

2-20220513174451.jpg

CAMİ VE YURT BİNASI REVİZE EDİLECEK

Buradaki törende konuşan Başkan Ahmet Cin, Göçbeyli’ne yönelik projelerin devam ettiğini, yakın zamanda caminin restore edileceğini, mevcut yurt binasının da revize edilerek buranın bir külliye haline getirileceğini söyledi.

4-633.jpg5-358.jpg7-154.jpg

8-113.jpg9-067.jpgmilletvekili-ana-4.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.