• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN AHMET CİN;''CUMHUR İTTİFAKI İLE PENDİK'TE OYLARIMIZI REKOR DÜZEYDE ARTTIRACAĞIZ

BAŞKAN AHMET CİN;''CUMHUR İTTİFAKI İLE PENDİK'TE OYLARIMIZI REKOR DÜZEYDE ARTTIRACAĞIZ
AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Pendik Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Cin Cumhur İttifakı ortağı MHP Pendik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimini ziyaret eden Başkan Ahmet Cin ziyaretin ardından kısa bir konuşma yaparak Cumhur İttifakı ile birlikte AK Parti'nin Pendik'te yüzde 60 oy alacaklarını belirterek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacaklarını söyledi.

ana2-002.JPG

Başkan Ahmet Cin seçim sürecinin yavaş yavaş başladığına vurgu yaparak Cumhur İttifakı ile birlikte 2019 yılında yerel bazlı başlamış olan süreci bu dönemde de sürdüreceklerini ifade etti.Başkan Cin; Cumhur İttifakının oluşmasına neden olan 15 Temmuz darbe teşebbüsü olaylarının bu ittifakı büyüttüğünü ve bunun gururunu da hep birlikte yaşadıklarını belirtti. 

ana3.JPG

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin konuşmasını şöyle sürdürdü;

''CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE PENDİK'TE YÜZDE ALTMIŞ OYLA  BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ''
''2019 yılında olduğu gibi bu süreçte de sizlerle beraber çalışmayı hedef olarak görüyorum. İnşallah Pendik’te hedef olarak koyduğumuz minimum yüzde altmış oy hedefiyle beraber hem büyükşehirde hem de Pendik’te bu zaman kadar almış olduğumuz en yüksek oy ile rekorumuzu yenilemek istiyoruz. Bizler 2019 seçimlerinde yüzde altmış oy almış olsaydık büyükşehir bizde olacaktı bu yüzden Pendik teşkilatlarımızın üzerine ciddi bir sorumluluk olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Arazide olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarla ilgili söylenecek çok sözler var. Sizlerle daha önce bir araya geldiğimizde Pendik’e yapmış olduğumuz yatırımları sizlerle paylaşmıştık. 

5-089.JPG
BÜTÇEMİZİN YÜZDE 48'İNİ YATIRIMLARA  AYIRAN BİR BELEDİYEYİZ
Hizmet ve eser noktasında söylenecek çok şey var. Hangisini anlatsam bilemiyorum. Sorularınız cevapsız kalmaz Allah’ın izniyle 5 yıllık süre zarfında İstanbul’da en fazla yatırım yapan ilçe olmayı devam ettirdik. Bütçemizin %48’ini yatırımlara ayırabilmeliyiz. Çok ciddi bir rakam güncel rakamlara vurduğumuz zaman sadece Pendik Belediyesi bütçesiyle yaklaşık 8.6 milyar liralık yatırım yapmış olduk. Hangi konumda olursa olsun mutlaka gerçekleştirdiğimiz projelerimiz var. Sosyal belediyecilik anlamında da yapmış olduğumuz yatırımlar yine İstanbul’da ilk 3 te olan belediye konumumuzu devam ettiriyor. Bütçemizin ortalama %8’ini sosyal yardımlara ayıran bir belediyeyiz. Bu noktada güncel rakamlara vurduğunuz zamanda 1.6 milyar liralık sosyal yardım yapmışız. 
MURAT KURUM BAŞKANIMIZLA PROJELERİMİZİ TOPARLADIK
Bunlarla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Projelerimizle ilgili kitapçığımızı hazırladıktan sonra sizlerle paylaşacağız. Büyükşehirle ilgili çalışmalara başladık. Bildiğiniz gibi yine Cumhur ittifakının adayı olarak Murat Kurum başkanımız aday olarak gösterildi. Dün kendisiyle uzun bir görüşme yapma şansımız oldu. Cumhur ittifakının tüm belediye başkan adayları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Bu toplantıda yapılacak olan projelerle ilgili sunumlar gerçekleştirdik. İstanbul ve Pendik için çok projeleri mevcut. Biz bununla ilgili Pendik ölçeğinde büyükşehirle beraber yapacağımız projelerimizi üç aşağı beş yukarı toparladık! Ama önümüzde ki hafta Murat Bey belediyemize gelerek kendileriyle daha detaylı bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız. Pendik’e Uluslararası düzeyde yatırımların gelmesiyle ilgili görüşmeler sağlayacağız. 
''PENDİK BELEDİYESİ OLARAK KENDİ ÖLÇEĞİMİZDE PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK YAKINDA PAYLAŞACAĞIZ''
Biz kendi ölçeğimizde Pendik belediyesi olarak projelerimizi hazırladık. Çok güzel projelerle karşınızda olacağız. İnşaallah bunları da Pendik’e kazandırmanın mutluluğunu da hep birlikte yaşayacağız. Ben şimdiden gayretleriniz için, destekleriniz için, dualarınız için ve çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum.

''31 MART'TA PENDİK'TE CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE REKOR OY ALACAĞIZ''

31 Martta Pendik’te rekor oy, Büyükşehir’e de büyük destek vermek suretiyle hem Pendik’i hem de İstanbul’u Cumhur ittifakı adayına teslim etmiş olacağız” dedi. 
Ziyarette AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, Ülkü Ocakları Pendik Başkanı Mustafa Güleç, Milliyetçi Hareket Partisi Pendik ilçe yönetimi ve partililer yalnız bırakmadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.