• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

BAŞKAN AHMET CİN;''GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAYATA GEÇİRDİK''

BAŞKAN AHMET CİN;''GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAYATA GEÇİRDİK''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 4.5 yıllık icraatlarını ''Gözle Görülür'' Belediyecilik lansmanıyla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım programı ile anlattı.

Başkan Ahmet Cin göreve geldiği günden bu yan 4.5 yıllık süreç içerisinde Pendik'te alt yapı başta olmak üzere Pendik'te herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışı geliştirdiklerine vurgu yaparak İstanbul'un 39 İlçesi'nde yatırıma en fazla bütçe ayıran belediye olduklarını söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=TAPv8zojmjI&t=24s

cin-ana-1.JPG

Başkan Ahmet Cin tanıtım toplantısında Pendik'te trafik sorunu başta olmak üzere gençlerin ve halkın talepleri doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade ederek 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur ittifakı ile birlikte Pendik'te rekor oy alarak İBB'yi de kazanarak yeni projeler yapmaya devam edeceklerini belirtti.

2-199.JPG

Başkan Cin; İBB'nin sosyal konut üretme yerine gecekondu hak sahipleri için yapılan sosyal konutları gerçek hak sahiplerine vermediklerini belirterek Kiptaş adı altında pahalı projeler ürettiklerini ifade etti. Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında sosyal konutlar üreterek vatandaşların uygun koşullarda ev sahibi olabilmesine imkan sağladıklarını ve bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti.

4-121.JPG

Yoğun bir katılımla gerçekleşen tanıtım programına; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik ilçe Başkanı Özer Sarıkaya, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selman Öğüt,AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık, Ulusal Basında görev alan yazarlar ve  STK temsilcileri ile çok sayıda partili yer aldı. 

5-082.JPG6-058.JPG8-047.JPG11-038.JPGgorsl-1.JPG

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.