• BIST 10071.28
  • Altın 2425.048
  • Dolar 32.2428
  • Euro 34.7943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL “KARTAL’DA DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR!’’

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL “KARTAL’DA DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR!’’
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen aday adaylığı toplantısında başvuru formunu CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat’a veren Gökhan Yüksel burada kısa bir konuşma yaparak Kartal’da çok güzel projeler imza attıklarını belirterek Kartal’da daha yapacak çok işimiz var’’dedi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/shorts/S1Z2pvkDdus

g2-002.jpg

 Başkan Gökhan Yüksel CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen aday adaylık tanıtım toplantısında konuşmasına devam ederek 5 yıl içerisinde pandemi başta olmak üzere deprem ve sel afetleri yanı sıra ekonomik krizlerle mücadele ederek komşuluk ilişkilerini gözeterek hizmet etmeye çalıştıklarına vurgu yaptı.

GÖKHAN YÜKSEL;KARTAL'DA KOMŞULUK HUKUKUNU KORUMAYA ÇALIŞARAK HİZMET ETTİK

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aday adaylığı açıklamasında insanın ailesinin verdiği özgüvenin bir başka olduğunu belirterek Cumhuriyet Halk Partisi’nin de kendisi için baba ocağı olduğunu söyledi. Gökhan Yüksel; ‘’Acısıyla tatlısıyla koca 5 yılı neredeyse bitirmek üzereyiz.Ve bu 5 yıl içerisine sığdırdığımız bir çok anı, bir çok acı ve bir  çok güzellikte var. Sürecin hemen başında yaşadığımız bir pandemi var belediye başkanlığını anlamaya çalışırken. Pandemi süreci içerisinde komşuluk hukukunu korumakla ilgili yaptığımız bir seferberlik var.

g5.jpg

O iki yıl boyunca bütün komşularımızın komşuluk hukukunu korumak kaydıyla onlara yetişmeye gayret gösteren ve ardından yaşanılan depremlerle yaşanılan yangınlar ve sellerle bir şekilde üstesinden gelip hizmet etme çabasını sürdürüp, aynı zamanda hem yatırım hem hizmet hem de komşuluk hukukunu devam ettirmek gibi özel ödevlerimiz oldu. Bu sürecin tamamında ben Cumhuriyet Halk Partisi ailemi ben yanımda gördüm.İyi ki varsınız, İyi ki hep birlikteyiz’ ’dedi.

bu-2-009.jpg

''BU AİLE BÜYÜK BİR AİLE''

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel açıklamalarına devam ederek; Bugün aday adaylığı başvurusunun son günü. Evraklarımı daha önce İlçe Başkanıma teslim etmiştim geri kalan evraklarımı da bugün ben de teslim etmiş oldum.Bu yolda yine aday adayı olan arkadaşlarım var.Bu aile büyük bir aile. Bu ailenin fertleri,bu ailenin bireyleri iddia koyarlar bu iddiayı sürdürürler ve sonra hep birlikte el ele kol kola birlikte bu mücadeleyi sürdürmek için yine kucaklaşırız. Ben bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Yine bu aile büyük bir aile, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi ailesi bakımından da çok kıymetli. Burada çok kıymetli parti büyüklerim var. Aslında bunlar şunu hatırlatmak içindi yeni jenerasyonda da Kartal süreçlerin içerisinde olmaya, iddia ortaya koymaya, yöneticilerini,idarecilerini ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesindeki yerini almaya devam ediyor.Bu şevk bu güç ve heyecanla Kartallı komşularımıza  hizmet etmeye bu ailenin mensubu olarak ayrım gözetmeksizin  hepsini kucaklamaya devam edeceğiz.

6-2-008.JPG

''MUTFAĞIMIZDA VE EVLERİMİZDE YANGIN VAR EKONOMİK SIKINTILARLA BOĞUŞUYORUZ''

Sevgili ailem bahsettiğimiz bu sıkıntıların yanında bir de ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Pandemi,deprem ve yangınlar bitmedi bir de üzerine mutfağımızda ve evlerimizde de yangın var.Bu kamunun her noktasına da yansıyor. Maliyetlerin 7-8 kat arttığı ve bu sürecin bir şekilde ceplerimize ve mutfağımıza yansıdığı ve aynı zamanda satın alma gücünün düştüğü bu günlerde mutsuzluğumuz toplum olarak üst seviyelerde. Fakat bunu sizler yaratmadınız.

''6 ŞUBAT DEPREMİNDEN SONRA  AĞZIMIZIN TADI HİÇ OLMADI''

Dolayısıyla bu maliyet sorununun sorumluları bu büyük aile değil. O yüzden kafamızı bir kaldıracağız. Biz bu kadar soruna rağmen, bu kadar sorunların üstesinden gelmeye çalışıp hizmet etmeyi üreten Kartal’da değer yaratmaya çalışan meydanlarıyla,parklarıyla, hizmetleriyle,kültür ve sanatıyla Kartallı komşularımızı kucaklamaya çalışıyoruz. Özelikle deprem sürecinde ve 6 Şubat depreminden sonra pandemi sürecinde ağzımızın tadı hiç olmadı sevgili ailem. Dolayısıyla yaptığımız güzel işleri paylaşmak insanın içinden bile gelmedi. Sadece bir tane örnek vermek istiyorum.Bu dönem liseye ve Üniversiteye hazırlanan çocuklarımız için bir Kartal Akademi Kartal Dershanesi kurduk.

''SİZLERİN GURURUNU ARTTIRAN BİR ÇOK İŞ YAPTIK''

Liseye hazırlanan çocuklarımızdan bir tanesi Türkiye birincisi oldu. Bunu sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak anlatmak istiyorum. Ekonomik durumu iyi olmayan bir kardeşimizin bizim dershanemize gelerek Türkiye’nin bir numarası olması omuzlarımızdaki yükü ve omuzlarımızdaki sorumluluğu da arttırdı. Bu ve bunun gibi anlatacağımız ve sizlerin gururunu arttıran bir çok iş yaptık. O yüzden yüzleriniz gülsün tebessümü arttırın yolumuz açık, heyecanımız yüksek yapacağımız daha çok işimiz var Kartal’diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.