• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

BAŞKAN GÜNEY;'' ŞEFFAF VE HESAP VERİLEBİLİR BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VERİYORUZ''

BAŞKAN GÜNEY;'' ŞEFFAF VE HESAP VERİLEBİLİR BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VERİYORUZ''
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya devam ediyor. Güney halkın talepleri doğrultusunda projeler gerçekleştirip yurttaşların övgüsünü de kazanıyor.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaklaşık 3.5 yıl görev süresi boyunca ilçeye yapmış olduğu projelerle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Güney halkın beklentilerine yönelik projeler üretip ilçeye katma değer katarken eşit ve adil yönetim tarzıyla da övgü topluyor.

1-278.jpg

 Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Susurluk Belediyesi'ne ait gelir ve gider tablosunu halka açık alanlara asarak şeffaf belediyecilik örneği sergiliyor. Güney 3.5 yıl içinde ilçeye yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını söyle sürdürdü;

''3,5 yıla yaklaşan görev süremiz boyunca ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla;Vatandaş odaklı, Susurluk halkının katılımcılığını hedefleyen,Her bir vatandaşımızın hiç birini ayırmadan herkese eşit hizmet sunduğumuz, Adil,Şeffaf Ve halka hesap verebilirliği amaç edinen,Susurluk’ta yaşayan her kesimin taleplerinin temel alındığı hizmet anlayışıyla hareket ettik, etmeye devam ediyoruz.

2-20220709183057.jpg

Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışımız doğrultusunda, park işletmelerimizin, belediyemize ait dinlenme tesisimizin gelir – gider kalemlerini ve belediyemizin tüm hesaplarını belediyemiz web sitesinden, ilan panolarımızdan, billboardlardan halkımıza duyuruyoruz.

3-20220709183132.jpg

Ayrıca,

Belediye Meclisimizde alınan kararları, yaptığımız ihaleleri vatandaşlarımızın ekranları başından ve sosyal medyadan kolayca ulaşabileceği canlı yayınlar ile halkımıza sunuyoruz.''dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.