• BIST 10176.33
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

BAŞKAN GÜNEY SUSURLUK HALKININ YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GÜNEY SUSURLUK HALKININ YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Susurluk Belediyesi, uzun yıllardır seçim dönemlerinin önemli seçim vaatlerinden biri olan Hayvan Pazarı’nı tamamlamış ve faaliyete geçirmiştir

 

Çevre il ve ilçelerden gelen onlarca  hayvan sahibi, yüzlerce küçükbaş hayvanın bulunduğu pazar alanımızda veteriner kontrolünde gerekli işlemler yürütülmektedir. Susurluk Belediyesi, kendi imkanlarını kullanarak maliyetinden 10 kat daha ucuza oluşturduğu hayvan Pazar yerinde  605 metrekaresi kapalı padok alanı, 90 metrekaresi kapalı sosyal tesisi alanı olmak üzere 4300 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir.

2-20220727104632.jpg

Belediye Başkanı Nurettin Güney, bugüne kadar üretime dayanan birçok projeyi hayata geçirdiğini söylerken, canlı hayvan pazarının yalnız Susurluk’a değil bölgeye hizmet verecek şekilde planlandığını belirtti. Türkiye’nin en hareketli hayvan ticaret pazarına sahip olduklarını kaydeden Başkan Güney, sıhhi, güvenli ve ulaşımı kolay bir şekilde alıcı ve satıcılara rahat bir ortamda alış veriş imkânı sunacak pazar alanında vatandaşların dinlenme alanlarının da yer aldığını dile getirdi.

6-290.jpg

Başkan Güney; “Susurluk Belediyesi olarak üreticilerimizin desteklenmesi ve 150 bine yaklaşan büyük ve küçükbaş hayvan potansiyelinin arttırılması için canlı hayvan pazarı yapmaya karar verdik. İnşaata başlamadan önce hayvan üreticilerimizle, celeplerimizle görüştük, önerilerini dinledik. Üreticilerimizin, tüccarımızın ve vatandaşlarımızın daha sıhhi, güvenlikli, rahat bir ortamda alış ve satış işlemlerini yapmaları, ulaşım kolaylığı için Dereköy Mahallesi’ni seçtik. Hayvancılarımıza kullanışlı bir tesis sunmak için projemizi hazırlayarak inşaata başladık. Bugün, birçok şehrin dahi sahip olmadığı Canlı Hayvan Pazarımızı uzun yıllar ihtiyacı karşılayacak fiziki şartlarda ve büyüklükte olacak şekilde Susurluk’umuza kazandırmış bulunuyoruz” dedi.

7-172.jpg

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.