• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

BAYRAM BEKAR CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI OLDU

BAYRAM BEKAR CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI OLDU
CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda 11 yöneticinin istifa etmesi ardından yeni CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar oldu. Bayram Bekar İl Başkanlığı tarafından atanarak göreve getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'nda 11 yöneticinin istifa etmesi sonrasında yönetim düşmüş İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce geçici olarak göreve atanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen olay sonrası CHP Pendik İlçe Başkanlığı görevine Pendik'in sevilen İş Adamı  Bayram Bekar getirildi. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen atama ile göreve gelen Bayram Bekar'ın yönetimi şu şekilde;

pendik-yonetim-kurulu-pages-to-jpg-0001.jpg

BAYRAM BEKAR KİMDİR?

Bayram  BEKAR  1966‘da  Akçaabat  Düzköy’de  doğdu.1976 yılından günümüze kadar Pendik’te  yaşamını sürdürmektedir. Eğitimini ilk-orta ve lise eğitimini İstanbul Pendik’te tamamlamıştır.
•    Okan üniversitesi İnşaat Teknolojileri  bölümünden mezundur.
•   Uluslar Arası Travnik Üniversitesi Politeknik Bilim Fakültesi 
     Mimarlık ve Kentleşme Bölümünden mezundur.
•   Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesin den mezundur.
  Bayram BEKAR 1988’den günümüze kadar hizmet vermekte olan Mimarlık-Mühendislik ve İnşaat-Emlak sektöründe faaliyet gösteren Beyaz Mimarlık Limited Şirketinin sahibidir.
  Beyaz Mimarlık, İnşaat firmalarına teknik danışmanlık, proje tasarım ve ruhsatlandırma çalışmalarının yanında müteahhitlik hizmetleri vermektedir.
 Bayram Bekar Demokratik Kitle Örgütlerinde  kurucu, yönetici ve gönüllü olarak sosyal sorumluluklar üstlenmiştir. Pendik spor üyeliği, Pendik Kültür Sanat Derneğinde yönetim kurulu üyeliği,  Türk Kızılay’ı Esenyalı Şubesi üyeliği, Pendik Halkevi Kurucu üyeliği ve 2 dönem yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmüş ,Kartal Halkevi, Dolayoba Düzköylüler  Derneği , Pendik Trabzonlular Derneği , Kartal Karadenizliler Derneği  ve Kazım Koyuncu Kültür Sanat Vakfı’na üyelikleri bulunmaktadır. Ayrıca Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Danışma Kurulu üyesidir.
  1988 / 1994 SHP ve1994 yılından günümüze Cumhuriyet Halk Partisi üyesidir. 
  Pendik CHP’ de 1. Dönem ilçe başkan yardımcılığı , 1 dönem eğitim sekreterliği olmak üzere 2 ayrı dönemde yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmüştür.
 2009-2014 yıllar arası yerel seçimlerinde Pendik’ten İl Genel Meclisi üyeliği görevlerini yürütmüştür.

Ayrıca İstanbul CHP 34. İl Kongresinde yönetim kuruluna seçilmiş ve 12 Temmuz tarihine kadar CHP İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.