• BIST 10277.45
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

BİNALİ YILDIRIM; 'UYUŞTURUCUYU BİZİMLE YAN YANA GETİRMEK BÜYÜK BİR İFTİRADIR'

BİNALİ YILDIRIM; 'UYUŞTURUCUYU BİZİMLE YAN YANA GETİRMEK BÜYÜK BİR İFTİRADIR'
Binali Yıldırım suç örgütü Sedat Peker'in 7. videosunda uyuşturucu trafiğinin oğlu Erkam Yıldırım tarafından yönetildiğini sosyal medya üzerinden açıklaması sonrasında Yıldırım konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Binali Yıldırım'ın oğluna yönelik ciddi ithamlarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına Binali Yıldırım AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde cevap verdi. Yıldırım suç örgütü lideri tarafından oğlunun uyuşturucu trafiğini yönetmesine yönelik iddiaların tümüyle yalan olduğunu belirterek Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gitmesinin gerekçesinin salgınla ilişkili olduğunu söyledi. 

BİNALİ YILDIRIM; BU KESİNLİKLE  İFTİRADIR YALANDIR 

Peker'in videosundaki açıklamalarına ilişkin Binali Yıldırım "Bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır, tümüyle reddediyoruz" dedi.

ÇAMUR ATANIN ÖNCE KENDİ ELLERİ KİRLENİR

AKP İl Başkanlığı önünde gazetecilere açıklama yapan Binali Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu olsa olsa çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır. Ama unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi Ocakta Şubatta değil geçen sene Aralık ayında gitmiştir. Ve beraberinde de Covid'le mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi birtakım malzemeler götürüp dağıtmıştır.

Ziyaret amacı da bundan ibarettir. O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye dostluk grubu da oradaydı. O münasebetle de onlarla da birlikte oldu. Bazı sosyal medya paylaşımlarında resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. O da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendisi biletini alarak masraflarını karşılayarak o ziyareti gerçekleştirmiştir."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.