• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı örgüt toplantısında bir araya geldi. Bülent Ecevit Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'de yer aldı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Genel seçimler nedeniyle  Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde örgüt toplantısı düzenledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=ImKuYu0GVng

Zafere Çağrımızdır! Başlıyoruz! sloganı kapsamında gerçekleşen toplantıda İstanbul Depremi ve Afet Yönetimi yanı sıra seçim organizasyonu ile ilgili konular ele alınarak işlendi. Toplantıda konuşmacı olarak kürsüye gelen CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimlerin önemine değinerek tüm fikir ayrılıklarına rağmen ortak paydaşların çoğaltılarak ülkeye demokrasiyi yeniden getireceklerini söyledi.

1-029.JPG

''YARDIMA MUHTAÇ KALINMIŞ İNSANLAR DEĞİL,YAŞAMA HAKKINI GÖREN BİR TOPLUM YARATACAĞIZ''

Süleyman Uzunok konuşmasına devam ederek şöyle konuştu; Demokratik bir Anayasa'yı çoğulcu bir anlayışla çağdaş hukuk normlarında insan haklarına uygun olmasını hep birlikte sağlayacağız. Yardıma muhtaç kalınmış insanlar değil,yaşama hakkını gören bir toplum yaratacağız.Biat kültürü değil,özgürlük ve bağımsızlık tutkusu olan bireylerin yaşama hakkını tesis edeceğiz. Biz bu konuda inanıyor ve biliyoruz. Genel başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız''dedi.

su-baskan-gokhan-yulksel.JPG

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel örgüt toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bölgede gerçekleşen arama kurtarma faaliyetleri başta olmak üzere depremzedelere yönelik yapılan lojistik destekleri slayt eşliğinde sunum yaparak aktardı.Yüksel Kartal Belediyesi'nin arama kurtarma araçlarının led aydınlatmalara sahip olması nedeniyle  enkaz kurtarmada en çok tercih edilen araçlar olduğuna vurgu yaparak deprem bölgesinde çok sayıda insanın kurtarılmasında fayda sağladığını söyledi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

ana-2-013.JPG

4-082.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.