• BIST 10099.54
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

CHP KARTAL'DA SEÇİM KORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP KARTAL'DA SEÇİM KORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı yerel seçim startını Karlıktepe Mahallesi Spor Caddesi'nde gerçekleşen SKM açılışı ile başlattı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat Kartal'da dördüncü dönem yeniden  iktidarını yönetmek için yapacak daha çok şey var diyerek yola çıktıklarını söyledi.

ana-2-032.JPG

Polat açıklamasında şu ifadelere yer verdi;''Kartal için, hizmet için, yeniden yönetmek için bu gün ilk günümüz.Yapacak daha çok şey var diyerek yola çıktığımız bu gün kampanya merkezimizin açılışı için burada toplandık. Hepinizin emeklerine sağlık.Bu güne kadar verdiğiniz tüm mücadele için Kartalımıza hizmet için Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağının dalgalanmasına verdiğiniz emek için hepinize tekrar Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.''diye konuştu. 

Mert Polat Başka Gökhan Yüksel'in 5 yıldan bu yana örgütün başını yere eğdirmeden hizmet verdiğini belirterek  tüm örgütü ile birlikte  önce Kartal ve sonra İBB'de Ekrem İmamoğlu ile birlikte adım adım ve karış karış mücadele vereceklerini söyledi.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;''HİÇ KİMSEYİ HİÇ BİR SİYASİ DÜŞÜNCESİNDEN AYIRT ETMEDEN HİZMET ETMEYE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM ETTİK VE EDECEĞİZ''

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel SKM açılışında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak el,ele ve omuz omuza yeniden Kartal'ı kazanmak için hep birlikte çalışacaklarını belirtti. Başkan Gökhan Yüksel açıklamasına şöyle devam etti;'Kıymetli dostlar sevgili yol arkadaşlarım beş yıllık zorlu bir sürecin sonuna doğru geldik ve yeni bir sürecin başlangıcına hep birlikte girmiş olacağız.Hiç merak etmeyin Kartal'ın 20 Mahallesi'nde bir çok noktasında el attığımız çözdüğümüz dokunduğumuz ve hayata geçirdiğimiz bir çok iş var. Elbette size söyleyecekler ''bu beş yılı nasıl geçirdiniz ne yaptınız?diye Pandemi ile boğuştuğumuz ilk 2 yılda deprem sürecinde,afetlerde, sellerde ve yangınlarda Kartal'ı ve Kartallıların tamamını temsil ettik.Yangında afette depremde ve su baskınında Kartal Belediyesi'ni gördünüz ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir evladı olarak hiç kimseyi, hiç bir siyasi düşüncesinden ayırt etmeden hizmet etmeye,hizmet götürmeye deva ettik ve devam edeceğiz.

gokhan-3-001.jpg

BAŞKAN YÜKSEL;''BİZİM EN BÜYÜK VAADİMİZ KARTAL'DA KOMŞULUK HUKUKUNU GELİŞTİRMEKTİ''

Sevgili yol arkadaşlarım;Sevgili komşularımızla hem Kartal'da hem İstanbul'da hem de Türkiye'de siyasi nutuklara ve siyasi vaatlere doydu. Bizim en büyük vaadimiz dostluğumuz,arkadaşlığımız,komşuluğumuz ve Kartal'da komşuluk hukukunu geliştirmekti. Pandemide belki çocukları evine gidemedi. Belki ailesinin bir üyesi evine gidemedi ama Kartal Belediyesi olarak biz o komşularımızın ayağına gittik tek tek hane hane dolaştık.Şu anda bulunduğumuz spor caddesi'nden tutun Kartal Meydanı'na kadar kilometrelerce alt yapı yaptık.

''BİZ KÜÇÜKLÜĞÜMÜZÜ BİLİRİZ, ATILACAK HER ADIMI ATARIZ''

Sadece şu spor caddesi'ni ilk 6 ayda yeniledik. Yaptığımız eğitim merkezleri dershaneler kız öğrenci yurtları sosyal tesisler size anlatacağımız ve sizi bilgilendireceğimiz daha çok hizmetler var. Ama bunlar bir yerde, komşuluk hukuku bir yerde, Kartallılık bir yerde dostluk bir yerde, arkadaşlık bir yerde kimseye haksızlık etmedik.Sizin yüzünüzü yere eğdirmedik.Elbette ki bir gençlik enerjimiz var.Elbette ki bu koşuyu hem en hızlı hem de bu koşuyu tamamlamak adına kontrollü koşumuzu devam ettiriyoruz.

gokhan-1-001.jpg

İYİ Kİ VARSIN KARTAL HAYDİ KARTAL 

Daha öncede söyledim hiç bir arkadaşımızı geride bırakma lüksümüz yok.Öyle bir niyetimiz de yok.Her arkadaşımız her dostumuz bizim için çok kıymetlidir. Biz küçüklüğümüzü biliriz.Biz atılacak her adımız atarız.Kartal'da birliğimizi ve beraberliğimizi arttıracak her yolu deneriz ve bu gücü de sizlerden alıyoruz.Hiç merak etmeyin hem hazırlıklarımız tamam,hem yaptığımız işlerin devamlılığını kontrol eden mekanizmamız tamam. Sadece burada birlik ve beraberliğe   enerjiye ve  güce ihtiyacımız var. O da sizsiniz.Sizin ortaya koyduğunuz bu samimiyet bu aile ortamı bu güç bizim çalışma azmimizi arttıracak Kartal'da daha yapacak çok işimiz var diyorum. Yola koyulalım, koşalım ve hedefe ulaşalım Kartal'daki iktidarı hep birlikte devam ettirelim. İyi ki varsın Kartal! Haydi Kartal!'' dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.