• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

ÇOCUKLARA DEV HİZMET: 92 SPOR SAHASI

ÇOCUKLARA DEV HİZMET: 92 SPOR SAHASI
Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 92 adet spor sahasının açılışını gerçekleştirdi.

 

Çocukların spor yapmasını sağlamak ve daha modern spor sahalarından hizmet almasını sağlamak için Ümraniye Belediyesi ilçeye 92 adet spor sahası kazandırdı. Başkan İsmet Yıldırım tarafından hizmete sunulan spor sahalarının açılış törenine AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

2-20240311123706.jpg

Başkan Yıldırım, “Ömrünü; millete adamış bir dünya liderimiz var”

Açılışta konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “İlçemizin hemen hemen her mahallerine kazandırdığımız basketbol, futbol, voleybol ve tenis sahalarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Değerli arkadaşlar;

3-20240311123740.jpg

İstanbul’umuz ve Ümraniye’miz seçime gidiyor. Yani yerel yönetimler seçimi olacak. 31 Mart akşamında da inşallah neticelenecek. AK Parti Belediyeciliği 1994’ten beri devam ediyor. Yaşları müsait olanlar bilir. İstanbul’umuza en büyük hizmetleri 4,5 sene gibi bir zaman diliminde Cumhurbaşkanımız yaptı ve milletimiz de 22 senedir onu bağrına bastı. Ömrünü millete adamış bir dünya liderimiz var.  Maalesef 2019’da İstanbul’un başına geçen arkadaşımız İstanbul’a pek uğramadı. İstanbul’un meseleleri ile pek ilgilenmedi. 4,5 senede İstanbul, hakettiği hizmetten uzak kaldı. İnşallah 31 Mart’ta İstanbul’u muradına kavuşturursak İstanbul’da hakettiği hizmeti bulur.

2019’dan bu yana Ümraniye’de güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Türkiye’de musibetler eksik olmadı. Özellikle asrın felaketi ile ülkemiz büyük badireler atlattı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaralar sarılmaya başlandı” dedi. Başkan Yıldırım daha sonra İstanbul’da da deprem olduğu zaman kaybın olmaması için vatandaşlara yarısı sizden, yarısı bizden kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.